TIANSHI TERAPIE SANATATE

Plan de marketing MLM (cel mai bun )

Home | PROD.TIBETANO-CHINEZESTI,BIOLOGIC-ACTIVE | LISTA PRODUSE,APARATE PENTRU SANATATE,COMENZI $ = 3,7 lei | K.E.D. STIMULATORUL CIRC.SANGUINE,ENERGETICE | APARAT PT.NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA JIAJUN | ACULIFE TIANSHI | VENTUZE MAGNETICE TIANSHI | MAGNETO-PUNCTURA | CORDICEPS | BIOCALCIU NUTRITIV | BIOCALCIU PENTRU COPII | GU BAO | BIOCALCIU DIABETICI | BIOZINC | SAN-GAO | Ulei catina | ULEI DE PRIMULA | Agaricus Blazei Murill | Ganoderma Lucidum | Ceai slabit | ESENTA SLABIT | SPIRULINA | VIDEO TIANSHI | 120 ADEVARURI DESPRE OAMENI | Tianshi Nutrient High Calcium Powder I (A01) | TCM-CHI-ORE MERIDIANE | PUNCTE MERIDIANE ENERGETICE | DIVERSE-REFLEXOLOGIE.. | DETOXIERE | SCHEME TRATAMENT | HANDS POINTS-ENGLISH | CONTACT-DIVERSE

Babener & Associates - MLM Law Firm     

 

          PLANUL DE MARKETING , DE AFACERE
 
 TIANSHI,are cel mai bun plan de marketing,intilnit de mine ,in cele peste 67 de firme in sistem M.L.M. ,cel mai pozitiv si cel mai nestresant.
      CEA MAI BUNA OCAZIE DE A FACE RAPID CARIERA !!
 
     Puteti deveni colaborator al Corporatiei Transnationale Tianshi ,incheind un contract de colaborare  (15$  costul de inscriere). In contul acestui contract,veti primi:numarul dvs de colaborator,cardul cu acest numar, trei cataloage care contin informatii despre produse, alte informatii,despre companie si despre planul de marketing ,ia inscriere si ulterior.
Alte informatii: 
-inca de la inscriere,puteti recomanda si inscrie alte persoane,dvs.devenind astfel sponsorul persoanelor recomandate,inscrise de dvs.
-avind nr de colaborator,se poate face si contabilizarea gratuita a veniturilor  dvs.(ulterioare)pe care le veti primi ..ca urmare a cumparaturilor personale si a veniturilor reziduale,daca aveti si dvs alti colaboratori.
-instruire si cursuri  gratuite despre produsele Tianshi, despre afacerea Tianshi, cursuri pentru formarea si dezvoltarea liderilor) ,
-Legitimatia(cardul) valabila in toate tarile in care exista filiale ale firmei (peste 190 de tari)
     
In urma incheierii acestui contract, dumneavoastra primiti dreptul de Parteneriat, fapt ce va deschide drumul spre a deveni Coactionar al Corporatiei Tianshi.
                  Tipuri de venituri
In Compania Tianshi, planul de marketing are urmatoarele tipuri de venituri :
- Venit din vanzarile directe [25% + ( 20% - 43%)]
- Venit indirect (dat de diferenta dintre nivelul personal si nivelele colaboratorilor din reteaua personala)
- Remunerare pentru creearea retelei (5% - 43%)
- Bonusuri pentru conducerea si coordonarea retelei (pana la 3% din rulajul lunar al retelei colaboratorilor de nivel egal din reteaua personala)
- Fondul de pensii, calitatea de coactionar (premiu onorific) (5% din rulajul global al Companiei Tianshi)
Calitatile de baza ale Planului de marketing Tianshi
- Este sigur, stabil, fara riscuri.
- Veniturile sunt foarte mari: pana la 68%.
- Planul este cumulativ. Cifra de rulaj a retelei se insumeaza din luna in luna, din an in an, ceea ce garanteaza succesul strategic, deoarece asigura majorarea gradului de calificare al colaboratorilor precum si majorarea veniturilor acestora.
- Intrarea in program este lina si are variate posibilitati.
- Planul de marketing nu are nici un fel de restrictii in timp, in realizarea sa . Fiecare poate lucra in ritmul sau propriu.
- Nu exista vanzari obligatorii lunare.
- Veniturile din urma dezvoltarii retelei vin in functie de nivelul atins si primirea lor nu este conditionata de munca de distributie personala.
- Odata ajunsi la un anumit grad, nu mai descrestem niciodata din acel grad.
- Orice calificare se face o singura data; nu trebuie reconfirmata niciodata si nu se pierde niciodata.
- Dimensiunea structurii personale este nelimitata in generatii si ramuri.
- Contabilizarea activitatii lunare este retroactiva! Cand se atinge un nou nivel, statutul se primeste in aceeasi luna in care s-au indeplinit conditiile pentru calificare.
- In Planul de marketing al Companiei Tianshi, fenomenul de stopare nu exista.
- Odata cu atingerea Nivelului III, cand volumul total al retelei personale atinge suma de 25.000$ (cumulat de-a lungul timpului),     Compania va suporta cheltuieli pentru birou, pentru depozit, instruire si transport.
- Oricarui nou colaborator ii sunt garantate sustinerea si ajutorul din partea sponsorului si a liniei superioare, deoarece succesul

Categorii de distribuitori colaboratorului cel nou asigura urcarea sponsorului in grad.

Sistemul de colaborare cu Compania Tianshi

Conditia pentru a pastra pentru toata viata statutul de Colaborator Tianshi este aceea de a cumpara de la Companie produse in valoare de 100$ (la pret de depozit), in termen de doua luni de la data inceperii contractului de colaborare,si de a avea apoi cumparaturi personale anuale de minim 100 $.

Colaboratorul, primeste titlul de DISTRIBUITOR ADMIS, si are urmatoarele beneficii:
Poate oricand cumpara de la Companie produse Tianshi cu pret redus (pretul de depozit)
Poate avea o activitate de distribuire a produselor Tianshi
Venit din vanzarile directe: 25% (pretul pentru client=pretul de depozit+25% din pretul de depozit)
Poate avea o activitate de creare a retelei de distribuitori (sau cumparatori cu reducere). Poate invita, in scopul de a deveni colaboratori Tianshi:
a. persoane care doresc sa consume produse Tianshi cu pret redus (pretul de depozit)
b. persoane care doresc sa aiba un venit in urma muncii de distribuire a produselor Tianshi
c. persoane care, avand calitati de lider, pot avea un venit in urma muncii de creare si coordonare a retelei.
-Remunerare pentru crearea retelei : 20%-37%(din valoarea produselor cumparate de persoanele pe care le-a invitat in firma).
 
MAI MULT DESPRE PLAN MARKETING . NOTE . INFORMATII
 

Planul de Remunerare TIENS

Ca şi companie hotărâtă să ofere cel mai bun Plan de Remunerare din industrie, conducerea TIENS împreună cu distribuitorii a adus îmbunătăţiri continue acestuia, pentru a le oferi consultanţilor posibilitatea de a atinge nivele superioare în afacere şi de a primi, în schimb, cecuri mai mari de bonus.

Dicţionar de Termeni

1. Distribuitor (IC): Orice persoană eligibilă care este introdusă de un Sponsor în afacerea Tianshi, cumpără pachetul Tianshi Business Kit, depune la companie un Formular de Înscriere completat, devine Distribuitor Independent Tianshi după ce primeşte autorizarea din partea Companiei.

2. “Sponsor” este persoana care îndeplineşte cerinţele necesare pentru a fi Distribuitor Independent în cadrul Companiei şi recomandă şi altora să se alăture afacerii Tianshi. Sponsorul mai poate fi desemnat şi prin termenul “linie superioară”.

3. “Linia Inferioară Directă” se referă la acele persoane sponsorizate direct de un Distribuitor Independent.

4. “Linia Inferioară Indirectă” se referă la toate acele persoane din Linia Inferioară a unui Distribuitor Independent, dar care nu sunt direct sponsorizate de acesta.

5. “Reţea Directă” se referă la reţeaua generată în urma acţiunii de sponsorizare efectuate de oricare dintre membrii Liniei Inferioare Directe (Reţeaua Directă include, totodată, şi Linia Inferioară Directă).

6. “Acelaşi Nivel în Linia Inferioară (ANLI)” se referă la oricare Distribuitor Independent din Linia Inferioară a unei persoane care se află la acelaşi nivel (stele) cu aceasta.

7. “PV”: Punct de Volum, unitatea standard de cuantificare a valorii vânzărilor utilizată de Tianshi în întreaga lume pentru a evalua performanţa Distribuitorilor Independenţi. PV este calculat împărţind valoarea vânzărilor la rata de schimb dintre moneda standard şi PV. Rata de schimb dintre moneda standard şi PV este în general fixă, cu excepţia situaţiilor în care survin fluctuaţii importante, caz în care se operează ajustări anunţate la nivel global.

8. BV: Desemnează Bonusul de Volum, stabilit de companie pentru fiecare produs, şi este folosit pentru a calcula Bonusul distribuitorilor.

9. „Volumul Personal al Vânzărilor (VPV)” se referă la suma PV-urilor acumulate de un Distribuitor Independent pe durata unei anumite luni de vânzări pe baza comenzilor de produse efectuate pe numărul său de identificare Tianshi.

10. Volumul Vânzărilor DIRECTE (VVD): VVD constă în două componente (ambele cu referire la o anumită lună): prima este Volumul Personal al Vânzărilor tuturor Liniilor Inferioare Directe ale unui distribuitor, ce nu depăşesc 300 PV; cea de-a doua componentă este Bonusul de Volum Personal al aceluiaşi distribuitor, ce depăşeşte 300 PV.

11. Volumul Vânzărilor INDIRECTE (VVI): constă în două componente (ambele cu referire la o anumită lună): prima este Volumul Personal de Vânzări al tuturor Liniilor Inferioare Directe ale unui distribuitor, ce nu depăşesc 300 PV; cea de-a doua componentă este Bonusul Personal al tuturor Liniilor Inferioare Indirecte ale aceluiaşi distribuitor.

12. „Volumul Cumulat al Vânzărilor” este suma a trei componente: prima este reprezentată de VPV (Volumul Personal al Vânzărilor) în valoare de 300 PV sau mai puţin, a doua componentă este Volumul Vânzărilor Directe, iar a treia componentă este Volumul Vânzărilor Indirecte.

13. „Volumul Vânzărilor Reţelei” se referă la volumul total al vânzărilor realizate într-o anumită lună de către reţeaua unui distribuitor Independent.

14. „Punctul de Volum de Grup” se referă la diferenţa dintre două volume de vânzări; de exemplu Punctul de Volum de Grup = X – Y, unde X se referă la Volumul Vânzărilor Reţelei unui Distribuitor Independent într-o anumită lună, iar Y se referă la Punctul de Volum al Reţelei formate din Liniile Inferioare situate pe acelaşi nivel sau pe un nivel mai înalt decât Distribuitorul Independent, realizat într-o anumită lună.

15. Coeficientul eligibil N pentru calculul Bonusului de Conducere: dacă într-o anumită lună Volumul Vânzărilor Reţelei realizate, în reţele directe diferite, de un Distribuitor Independent aflat cel puţin la nivelul de 3 stele atinge sau depăşeşte 2.000 PV, atunci acesta se va numi coeficientul eligibil N.

16. Ca Distribuitor Tianshi aveţi dreptul de a cumpăra produse de la Tianshi la preţ de depozit şi de a le vinde la preţ cu amănuntul (Preţ Recomandat de Vânzare) pentru un profit imediat de 25%. Diferența o reprezintă profitul obţinut din vânzare.

17. „Bonusul Direct” se referă la bonusul pe care îl primeşte un Distribuitor pe baza Volumului Vânzărilor sale Directe dintr-o anumită lună.

18. „Bonusul Indirect” se referă la bonusul pe care îl primeşte un Distribuitor pe baza Volumului Vânzărilor sale Indirecte dintr-o anumită lună.

19. „Bonusul de Conducere” este bonusul pe care îl primeşte un distribuitor pe baza Punctelor de Volum de Grup acumulate într-o anumită lună de distribuitorii aflaţi la acelaşi nivel cu acesta.

20. Bonusul Onorific al „Acţionarilor de Onoare” se referă la totalul bonusului alocat Acţionarilor de Onoare dintr-o valoare a bonusului ce include 5% din cifra globală de afaceri a Companiei pentru fiecare lună de plată.

21. Bonusul Special al „Acţionarilor de Onoare” se referă la totalul bonusului ce urmează a fi alocat tuturor Acţionarilor de Onoare dintr-o valoare a bonusului ce include 2% din cifra de afaceri globală a Companiei.

22. Bonusul pentru Realizări Deosebite se referă la totalul bonusului alocat tuturor Acţionarilor de Onoare dintr-o valoare a bonusului ce include 0,5% din cifra de afaceri globală a Companiei.

Instruire

Instruirea este “esenţa” TIENS şi presupune învăţare, dăruire, dezvoltare profesională şi personală.

TIENS şi-a canalizat dintotdeauna resursele în domeniul instruirii, pentru a oferi fiecărui distribuitor instrumentele necesare pentru a deveni expert atât în produse, cât şi în afacere. Programele de instruire pot fi urmate atât separat, cât şi ca părţi ale unui program mai amplu, pe măsură ce afacerea se dezvoltă.

Nivelul 1 – Prezentare Generală (OPP):Acest tip de prezentare cuprinde o introducere despre companie şi o prezentare generală a produselor şi a planului de remunerare. Se adresează în primul rând potenţialilor clienţi şi celor nou intraţi în afacere.

Nivelul 2 – Instruire despre Produse (PT):Asigură o înţelegere clară a rolului produselor TIENS pentru menţinerea sănătăţii, precum şi a „Culturii Tradiţionale Chineze de Menţinere a Sănătăţii”, îmbinate cu tehnologia ultramodernă; a importanţei unei bune stări de sănătate şi a paşilor cheie în obţinerea unor beneficii maxime din folosirea produselor TIENS.

Nivelul 3 – Instruirea Noului Distribuitor (NDO):Acest curs de instruire a fost conceput pentru a prezenta tehnica construirii unei afaceri în reţea şi oferă informaţii de bază despre mecanismele de construire a afacerii TIENS. Toţi distribuitorii sunt încurajaţi să urmeze aceşti trei paşi: Încearcă, Învaţă şi Instruieşte pe baze solide.

Nivelul 4 – Instruirea despre Planul de Remunerare (CPT):Scopul acestui curs este de a explica detaliile Planului de Remunerare TIENS. Acesta ajută distribuitorii să-şi maximizeze profitul şi să evite greşelile uzuale şi capcanele ce pot apărea în procesul de construire şi dezvoltare a afacerii.

Nivelul 5 – Instruirea Liderilor (LT):Este destinată exclusiv distribuitorilor calificaţi (nivelurile de calificare variază de la o piaţă la alta) care doresc să-şi dezvolte aptitudinile de lider. Acest tip de instruire oferă cunoştinţe tehnice şi intuitive despre cum să fii lider, să conduci şi să motivezi oamenii – începând cu tine însuţi!

Nivelul 6 – Instruirea Instructorului (TT):Doar pe bază de invitaţie (calificările variază în funcţie de piaţă). Program de instruire de patru zile destinat dezvoltării abilităţilor de prezentare şi instruire prin folosirea unor metodologii corporative de instruire de top ce includ feedback video, punerea în practică a cunoştinţelor după absolvire, feedback din partea superiorului şi sfaturi profesioniste despre cum să oferi instruiri OPP, PT, NDO şi CPT.

HOME | PROD.TIBETANO-CHINEZESTI,BIOLOGIC-ACTIVE | SCHEME TRATAMENT | LISTA PRODUSE.APARATE .PRETURI.COMENZI | ORE MERIDIANE-ORE BIOLOGICE | PRODUSELE PENTRU DETOXIFIERE | CHITOSAN | ICAN | VEICAN | HOLICAN | CORDICEPS | HRISCA | CAPSULE LIANG YAN - PT. FRUMUSETEA FEMEII | STIMULATORUL CIRC.SANGUINE,ENERGETICE | APARAT PT.NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA JIAJUN | CREION MAGNETO-PUNCTURA.........PUNCTE ACUPUNCTURA | PERNA FOTONICA PT SOMN SI REVIGORARE ORGANISM | KIT MODELARE CORPORALA -..PT...FEMEI | BRIU MASAJ SLABIRE : PANGAO | SWINGER=APARAT MASAJ PRIN OSCILATIE | PERNA ELECTROMAGNETICA | TENSIOMETRU DEPRESOR ELECTRONIC SF 852 | COVOR DE REFLEXO-TERAPIE | PLAN MARKETING-PLAN AFACERE | CAZUISTICA | DIVERSE LINKURI | VENTUZE MAGNETICE..PE PUNCTE MERIDIANE..SI...REFLEXOLOGIE | Chinese Acupuncture Treatment Formulas | LECTIA DOCTORULUI JOEL WALLACH | VIDEO PAGE...TIANSHI...TIENS | MASCA REVIGORARE-REINTINERIRE | REFLEXOLOGIE-DIVERSE-ANEXE | CUPPING .. ENGLISH 2 | SANATATE PRIN GIMNASTICA ENERGETICA | CONTACT

 

CONSULTATI MAI INTII PAGINA DE PRODUSE SI APARATE,COMENZI

http://alfa7000.tripod.com/id8.html

COMENZI-INTREBARI-INFORMATII-
ADRESA DVS DE MAIL,..NR.MOBIL,.USER..MESSENGER...
  

COMANDA ON-LINE.  INTREBARI..CONTACT..INFORMATII..ADAUGATI IN CHENARUL DE MAI ..SUS.....SCRIETI-VA SI ADRESA DE MAIL.
       TRIMITETI COMENZI..INTREBARI..!!                                
Cind ati terminat de complectat formularul,apasati pe : SUBMIT. Daca vreti sa stergeti,sa scrieti din nou,apasati : CLEAR.. 

  

 $ = 3,7 lei

..
ACUM  SI CU PLATA RAMBURS.......
TRANSPORT GRATUIT la COMANDA MINIMA  450 LEI  ..
. PLATA  NUMAI IN LEI 

 
              SCHEME TRATAMENT PRODUSE TIANSHI


 
 

kedrefacerechienergie.jpg
KED Stimulatorul circulatiei sanguine si energetice

pozitiidiverse.jpg

Refacere circulatie sanguina,energetica,limfatica
leg_massager_leg_beauty_woman.jpg
Picioare usoare,sanatoase,viguroase,frumoase