TIANSHI TERAPIE SANATATE

BIOCALCIU NUTRITIV

Home | PROD.TIBETANO-CHINEZESTI,BIOLOGIC-ACTIVE | LISTA PRODUSE,APARATE PENTRU SANATATE,COMENZI $ = 3,7 lei | K.E.D. STIMULATORUL CIRC.SANGUINE,ENERGETICE | APARAT PT.NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA JIAJUN | ACULIFE TIANSHI | VENTUZE MAGNETICE TIANSHI | MAGNETO-PUNCTURA | CORDICEPS | BIOCALCIU NUTRITIV | BIOCALCIU PENTRU COPII | GU BAO | BIOCALCIU DIABETICI | BIOZINC | SAN-GAO | Ulei catina | ULEI DE PRIMULA | Agaricus Blazei Murill | Ganoderma Lucidum | Ceai slabit | ESENTA SLABIT | SPIRULINA | VIDEO TIANSHI | 120 ADEVARURI DESPRE OAMENI | Tianshi Nutrient High Calcium Powder I (A01) | TCM-CHI-ORE MERIDIANE | PUNCTE MERIDIANE ENERGETICE | DIVERSE-REFLEXOLOGIE.. | DETOXIERE | SCHEME TRATAMENT | HANDS POINTS-ENGLISH | CONTACT-DIVERSE

PREPARATELE CALCIULUI IN PRODUSELE CORPORATIEI TIANSHI

Corporatia TIANSHI foloseste o tehnologie contemporana de o calitate înalta; a prelucrat si pregateste o paleta larga de SNA cu continut de calciu :                                                                            

 Biocalciu nutritiv,  Biocalciu pentru scaderea nivelului zaharului,Biocalciu pentrucopii,Biocalciu pentru imbunatatirea activitatii creierului,Gai-Bao, Pastile de mestecat cu biocalciu.

   Intre elementele care intra in organismul nostru, calciul, cantitativ, ocupa locul 5, dupa carbon, oxigen, hidrogen si azot. Calciul este considerat "regele bioelementelor" in organismul uman. Daca este sa vorbim de cantitatea lui, in organismul uman se gaseste in medie : 99% in oase, tesuturi tari, 1% in sânge in celule si in tesuturile moi. Calciul practice este "lipiciul uman" care intareste întreg organismul.
Marimea ionului de calciu este de asa natura incat ii permite sa intre si sa iasa cu usurinta din celula umana. Când intra in celula el duce dupa sine un lant de elemente nutritive pe care le lasa in celula si merge dupa rata urmatoare. Seamana foarte mult cu un caraus care duce elemente nutritive in celula.
Când calciul molecular (neionizat) nimereste in organism mai repede, el se poate transforma in fosfat de calciu si va fi eliminat din organism ca element toxic
Calciul neionizat se asimileaza foarte greu. Ca sa fie asimilat de organism el trebuie sa treaca in stare ionizata, adica pentru ca el sa fie asimilat, organismul trebuie sa prelucreze foarte mult acid gastric pentru transformarea calciului in forma ionizata, pentru ca el poate fi asimilat numai sub aceasta forma. Din aceasta cauza tabletele de calciu care sunt folosite de foarte multi oameni se asimileaza atât de slab.
Biocalciul Corporatiei TIANSHI se afla deja in forma ionizata. Moleculele lui sunt înconjurate de grupe aminice (sunt identice cu tesuturile intestinului subtire prin continutul chimic) si se asimileaza in proportie de 95-98%.
Nu-i suficient sa folositi calciu, principalul este sa fie asimilat.
Calciul este un mineral magic. Celulele noastre prelucreaza permanent energie si rezultatul acestor procese sunt resturile acide sau elementele nocive (reziduuri), adica produsele finale ale prelucrarii, detinand rolul primordial al eliminarii acestora din organism. Asadar, organismul are deja reziduuri acide pentru ca acesta este rezultatul proceselor naturale a functionarii celulelor, dar atunci când noi începem sa folosim hrana si lichide acre, organismul trebuie sa gândeasca cum sa echilibreze aciditatea pentru ca devine prea mare (surplusul de acid). Aceste procese au o importanta foarte mare si o legatura directa cu calciul ionizat care sustine pH-ul din sânge in stare semialcalina (slab alcalina) egala cu 7,0-7,4. Mentinerea organismului in stare semialcalina este principala functie biologica a calciului ionizat.
Daca organismul nu este alcalin, atunci ii este foarte greu sa asimileze elementele nutritive in cantitatea care sa poata mentine sanatatea optima si voi pierdeti o mare parte din banii vostrii pentru tratarea bolilor pe medicamentele si vitaminele scumpe.
PH-ul este caracteristica concentratiei ionilor de hidrogen. Sângele are concentratia constanta intre limitele 7,35 - 7,40. Orice schimbare in vreo directie a pH-ului apar prbleme, mai ales daca aceste schimbari sunt indreptate spre partea acida.
Noi incercam sa lamurim ce trebuie sa facem atunci cand organismul nu este in stare sa se restabileasca. De obicei oamenii bolnavi de boli cronice sunt inclinati spre oboseala cronica, facand o legatura cu procesele metabolismului, el cauta asupra la ce in organism se poate actiona cu scopul de a imbunatati aceasta stare. Cand apare osteoporoza, bolile nefro-litiazice, colecistite litiazice si altele, la valorile pH-ului nu se da atentie desi aceasta este principala cauza. Asupra pH-ului trebuie neaparat sa atragem atentia. Cand organismul dvs. este intr-o satre mai acida, slabeste si puterea. Starea dvs. se schimba, se imbunatateste cu inceperea trecerii organismului dvs. din starea acida in stare alcalina. Dar aceasta nu are nimic comun cu o oarecare substanta speciala, medicament pe care-l folosim pentru imbunatatirea organismului.
Calciul ionizat face organismul alcalin, se incepe asimilarea in cantitati mai mari de hydrogen si durerile trec!!!. Daca pH-ul sangelui se ridica cu 0,15% atunci procentul de asimilare al oxigenului se ridica la 65%. Toti virusii, toate bacteriile, ciupercile patogene apar in acele parti ale organismului care sunt rau administrate cu oxigen.
In 1932 Otto Warburg a primit premiul Nobel in chimie. El a dovedit ca procesul de dezvoltare al cancerului este anaerobic. Aceasta inseamna ca atunci cand dvs. opriti accesul oxigenului, automat stimulati dezvoltarea cancerului, iar stoparea accesului oxigenului face lichidele din organism acide.
Ingerati, folosind cafeaua, bauturile nealcolizate(ex Coca Cola), dar stiti oare dvs. ca ele au de obicei un pH de 2,2-2,5 , ce este foarte acid si pentru neutralizarea unei astfel de bauturi aveti nevoie de de pana la 35 de pahare cu apa curata, cruda, care are un ph aproape de 10.
Organismul cauta permanent rezerve de substante bazice (substante alcaline) pentru neutralizarea cantitatii mari de acizi, iar aceste rezerve sunt : - oasele, dintii si parul. Calciul se gaseste in oase si dinti. De aceea cand mancam produse acre si bem sucuri acre, noi permanent consumam (pierdem ) calciul.
Partea inversa a deficitului de calciu in organism este tensiunea inalta, osteoporoza ( ciuma secolului XX), depunerile de pietre in rinichi si ficat etc. ducand la peste 150 de boli ale organismului. Scheletul osos este depozitul calciului. In cazul in care calciu intra in organism in cantitati sporite, el se aseaza(depune) in terminatiile oaselor sub forma de cristale aciforme; acestea se consuma in timpul stresului pentru satisfacerea necesitatilor crescute ale organismului, mai ales atunci cand cantitatea de calciu care intra in organism odata cu hrana este insuficienta ( ex; in cazul schimbarilor bruste a timpului sau in timpul sarcinii la femei). Iar cand resursele se termina, organismul foloseste calciul oaselor propriuzise, si in acest caz e posibila dezvoltarea osteoporozei : rarefierile, fragilitatile, friabilitatea tesuturilor osoase. Aceste fenomene sunt caracteristice pentru anumite perioade ale vietii: sarcina, alaptarea copilului, cresterile bruste ale dezvoltarii copiilor, in timpul maturarii sexuale la copii, menopauza, un sir de boli ale intestinului, sistemului endocrin
(cand este incalcata asimilarea calciului ), fracturile si alte imbolnaviri ale aparatului locomotor si de sustinere.
In afara de aceasta, calciul este necesar si pentru coagularea normala a sangelui, contractarea si relaxarea muschilor inimii, pentru pastrarea dintilor sanatosi, pentru reglarea fermentilor si partial secretia insulinei, in cazul alergiei patologice, la joaca, un rol important in transmiterea impulsurilor nervoase, insuficienta calciului ducand la iritarea nervilor. Dupa parerea majoritatii specialistilor, o cantitate suficienta de calciu in perioada de dezvoltare in tinerete, mentin organismul tanar timp de multi ani.
Cantitatea de calciu necesara zilnic in ratia omului, in diferite surse(zone ) variaza de la 800 la 2600 mg. Pentru diferite varste sunt propuse urmatoarele doze zilnice: pentru gravide : 100 mg; pentru femei care alapteaza - 1200 mg; copii 1-5 ani : 800-900 mg, 6-17 ani : 1200-1500 mg; la adulti 800 mg; la menopauza pana la 1500 mg.
Cu toate acestea, trebuie sa retinem ca, o mare parte din calciu se elimina zilnic cu fecale si urina. La maturi ajunge la 700 mg eliminarea zilnica.
Consumand Biocalciu, se poate restabili metabolismul calciului in sange, ceea ce duce la normalizarea functiilor glandei tiroide, ficatului, rinichilor si restabilirii sanatatii omului.
Asadar, deficitul de calciu se poate considera un fenomen de masa (totalitar), iar necesitatea folosirii preparatelor ce contin calciu este primordiala.
Atentie ! In produsele firmelor producatoare de medicamente, in majoritate , calciul este produs sub forma insolubila de carbonat de calciu, ceea ce micsoreaza considerabil efectul folosirii lor, aceasra, deoarece calciul fiind insolubil, se asimileaza de catre organism in cantitati infime (neimportante). Este demonstrat de medicina ca asimilarea calciului pana la 50% este daunatoare pentru organism.
Omul in varsta de 60 de ani secreta numai 25% din cantitatea acidului gastric pe care o secreta la varsta de 20 de ani. Din aceasta cauza necesitatea de calciu cu timpul creste, In cazul Biocalciului produs de Tianshi, acidul pancreatic nu este necesar in asa cantitati crescute. Organismul primeste calciul deja in stare ionizata, adica el nu trebuie sa depuna eforturi titanice pentru asimilarea calciului.
Produsul este oferit in asa forma ca se absoarbe practic cat ai clipi. Calciul e necesar si sportivilor, deoarece in timpul antrenamentelor ei pierd o cantitate enorma de calciu si metale rare impreuna cu transpiratia.. In ce mod pot ajunge aceste metale rare in organism? Numai cu ajutorul hranei. Dar nici un fel de hrana nu contine metale rare. Doar daca sportivii vor folosi produse cu calciu realizat de TIANSHI, atunci fara indoiala ei vor putea recapata pierderea crescuta de calciu si de metale rare. Ei vor fi astfel sanatosi si vor putea obtine performante inalte. Acelasi lucru este valabil si pentru toti acei care in timpul lucrului sau prin natura profesiei depun mari eforturi fizice si psihice.
Un mare ajutor se ofera organismului uman si un regim de apa (pana la 6-8 pahare de apa, curata, cruda, zilnic). Apa trebuie sa fie curata buna din punct de vedere calitativ, ajutand astfel ca organismul sa fie sanatos. Este nevoie de apa cu o conductibilitate coborata, adica slab alcalina cu pH 7,0-7,4
In organismul uman exista circa 75 trilioane de celule care traiesc in lichid; organismul nostru se poate compara cu un acvariu mare, unde trebuie asigurata mentinerea apei proaspete si alcalina pentru ca pestisorii mici, adica celulele sa traiasca, sa fie vii.
Important este faptul ca , "Calciul este regele bioelementelor" .Nici un alt element nu are asa multe functii. Probabil din aceasta cauza Dumnezeu a creat calciul ca element al organismului uman.
In legatura cu aceasta, folosirea preparatului Biocalciu al Corporatiei Tianisi este necesar fiecarui om.
Deci, luand in consideratie cele spuse mai sus, exista trei directii fundamentale in actiunea Suplimentelor nutritive asupra organismului uman :
1. "Curatire" - detoxifierea, eliminarea radicalilor liberi din organism, a toxinelor, a sarurilor metalelor grele, curatirea de rezidurile vechi, mucus, pietrelor fecaloide, etc.(Chitozan, Celuloza dubla, Ceai antilipidic ).
2. "Implinire" - inlaturarea deficitului de micro si macroelemente, vitamine, aminoacizi, acizilor grasi semi si nesaturati si a altor elemente importante , luand in consideratie necesitatile fiziologice: restabilirea metabolismului, a schimbului de substante, a functiilor fiecarui organ si a functiei metabolismului (Biocalciu, Biozinc, Biofier, Spirulina )
3. "Restabilirea - autoreglarea" - stabilirea functiilor tuturor organelor si sistemelor, reintoarcerea sanatatii cu ajutorul activizarii puterilor de rezerva ale organismului (Cordiceps, Veican, Ican, Holican)
Fiecare produs din Suplimentele Nutritive realizate, dispune de 3 calitati: curatire, implinre(indestulare),restabilire.                            Dar unele produse intrunesc unele calitati, iar altele intrunesc alte calitati. In prescrierea Suplimentelor Naturale ( mai ales daca omul abea incepe tratamentul, adica le ingereaza pentru prima data), este recomandabil sa le foloseasca in urmatoarea ordine: curatire, indestulare (implinire), si restabilirea normalitatii (autoreglarea)

HOME | PROD.TIBETANO-CHINEZESTI,BIOLOGIC-ACTIVE | SCHEME TRATAMENT | LISTA PRODUSE.APARATE .PRETURI.COMENZI | ORE MERIDIANE-ORE BIOLOGICE | PRODUSELE PENTRU DETOXIFIERE | CHITOSAN | ICAN | VEICAN | HOLICAN | CORDICEPS | HRISCA | CAPSULE LIANG YAN - PT. FRUMUSETEA FEMEII | STIMULATORUL CIRC.SANGUINE,ENERGETICE | APARAT PT.NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA JIAJUN | CREION MAGNETO-PUNCTURA.........PUNCTE ACUPUNCTURA | PERNA FOTONICA PT SOMN SI REVIGORARE ORGANISM | KIT MODELARE CORPORALA -..PT...FEMEI | BRIU MASAJ SLABIRE : PANGAO | SWINGER=APARAT MASAJ PRIN OSCILATIE | PERNA ELECTROMAGNETICA | TENSIOMETRU DEPRESOR ELECTRONIC SF 852 | COVOR DE REFLEXO-TERAPIE | PLAN MARKETING-PLAN AFACERE | CAZUISTICA | DIVERSE LINKURI | VENTUZE MAGNETICE..PE PUNCTE MERIDIANE..SI...REFLEXOLOGIE | Chinese Acupuncture Treatment Formulas | LECTIA DOCTORULUI JOEL WALLACH | VIDEO PAGE...TIANSHI...TIENS | MASCA REVIGORARE-REINTINERIRE | REFLEXOLOGIE-DIVERSE-ANEXE | CUPPING .. ENGLISH 2 | SANATATE PRIN GIMNASTICA ENERGETICA | CONTACT

 

CONSULTATI MAI INTII PAGINA DE PRODUSE SI APARATE,COMENZI

http://alfa7000.tripod.com/id8.html

COMENZI-INTREBARI-INFORMATII-
ADRESA DVS DE MAIL,..NR.MOBIL,.USER..MESSENGER...
  

COMANDA ON-LINE.  INTREBARI..CONTACT..INFORMATII..ADAUGATI IN CHENARUL DE MAI ..SUS.....SCRIETI-VA SI ADRESA DE MAIL.
       TRIMITETI COMENZI..INTREBARI..!!                                
Cind ati terminat de complectat formularul,apasati pe : SUBMIT. Daca vreti sa stergeti,sa scrieti din nou,apasati : CLEAR.. 

  

 $ = 3,7 lei

..
ACUM  SI CU PLATA RAMBURS.......
TRANSPORT GRATUIT la COMANDA MINIMA  450 LEI  ..
. PLATA  NUMAI IN LEI 

 
              SCHEME TRATAMENT PRODUSE TIANSHI


 
 

kedrefacerechienergie.jpg
KED Stimulatorul circulatiei sanguine si energetice

pozitiidiverse.jpg

Refacere circulatie sanguina,energetica,limfatica
leg_massager_leg_beauty_woman.jpg
Picioare usoare,sanatoase,viguroase,frumoase