TIANSHI TERAPIE SANATATE

Qigong Medical-TIENS Aparat pentru Stimularea Circulatiei Sangvine-KED

Home | PROD.TIBETANO-CHINEZESTI,BIOLOGIC-ACTIVE | LISTA PRODUSE,APARATE PENTRU SANATATE,COMENZI $ = 3,7 lei | K.E.D. STIMULATORUL CIRC.SANGUINE,ENERGETICE | APARAT PT.NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA JIAJUN | ACULIFE TIANSHI | VENTUZE MAGNETICE TIANSHI | MAGNETO-PUNCTURA | CORDICEPS | BIOCALCIU NUTRITIV | BIOCALCIU PENTRU COPII | GU BAO | BIOCALCIU DIABETICI | BIOZINC | SAN-GAO | Ulei catina | ULEI DE PRIMULA | Agaricus Blazei Murill | Ganoderma Lucidum | Ceai slabit | ESENTA SLABIT | SPIRULINA | VIDEO TIANSHI | 120 ADEVARURI DESPRE OAMENI | Tianshi Nutrient High Calcium Powder I (A01) | TCM-CHI-ORE MERIDIANE | PUNCTE MERIDIANE ENERGETICE | DIVERSE-REFLEXOLOGIE.. | DETOXIERE | SCHEME TRATAMENT | HANDS POINTS-ENGLISH | CONTACT-DIVERSE

Terapia prin Qigong Medical - pe scurt, "terapia MQ" - are aceeasi origine ca si acupunctura. Amandoua se bazeaza pe sistemul de meridiane, prin care energia circula in interiorul corpului. In plus, prin Medical Qigong se poate actiona si asupra meridianelor exterioare, care au trasee foarte exacte, la fel de bine definite ca si cele din acupunctura.
     Descrierea traseelor meridianelor este de origine taoista. Primul taoist poate fi considerat chiar Imparatul Galben (Huangdi), care a condus China intre anii 2696-2598 i.Hr., fiind unul dintre Cei Cinci Imparati legendari ce guvernau cele cinci directii (est, sud, centru, vest, nord). Multe din realizarile din acea perioada sunt atribuite Imparatului Galben si se considera ca din vremea lui dateaza cultura chineza antica. Tot lui ii este atribuita lucrarea Huangdi Neijing, Tratatul de Medicina Interna al Imparatului Galben, care este sursa intregii teorii medicale chineze. Lucrarea a fost redactata in perioada 500-300 i.Hr. si de-a lungul timpului, practicieni renumiti din fiecare dinastie au facut revizii si comentarii, au adaugat glosare, astfel incat tratatul este de actualitate inclusiv in zilele noastre, fiind denumita “biblia medicinei chineze”.
     Longmen (citit “lungmen”) este una din putinele traditii care au pastrat cunoasterea meridianelor exterioare. Traditia Longmen (Poarta Dragonului) provine din Scoala Realitatii Complete (Quanzhen), infiintata de Wang Chongyang (1113-1170), un fost ofiter militar care, fiind plictisit de razboaie si faima efemera, si-a intors atentia catre obtinerea libertatii interioare. Scoala Quanzhen a avut perioada de maxima inflorire in timpul dinastiei Yuan (1271-1368), cand centrul principal al scolii era in Beijing, in Templul Norilor Albi (Bai Yun Guan). In trecut, marii artisti martiali erau in acelasi timp si mari vindecatori, deoarece protectia completa a corpului presupune atat apararea in fata atacurilor exterioare, cat si in fata bolilor.
     Desi practicile energetice si cunostintele medicale de tip taoist isi au originile cu cel putin cinci milenii in urma, termenul “Qigong” (citit “cicung”) este relativ recent, fiind creat la inceputul secolului XX pentru a reuni o mare varietate de tehnici care implica diverse miscari sau posturi ale corpului, insotite de o atitudine mentala corespunzatoare si uneori de o respiratie specifica, avand ca scop armonizarea curgerii energiei in interiorul corpului. Exercitiile de Qigong sunt folosite inclusiv in antrenamentele de arte martiale si de aceea, a aparut necesara delimitarea intre Qigong-ul martial si Qigong-ul strict medical.
     Termenul “Medical Qigong” este deja larg folosit in Occident si a fost preluat ca atare, desi in limba romana se foloseste varianta “Qigong Medical”. Aceasta forma de terapie este neinvaziva, mai blanda chiar decat acupunctura, si complet lipsita de reactii adverse. Desi pare simplu, medicul (sau terapeutul) trebuie sa fie chiar mai bine pregatit decat un acupuncturist deoarece, pentru a practica o medicina atat de subtila, sunt necesare, in afara cunostintelor teoretice, abilitati de percepere a energiei care se dobandesc dupa un antrenament indelungat (termenul "Gong" din Qigong inseamna abilitate dobandita prin munca, exersare).
     In terapia MQ, se recomanda ca pacientul sa participe la propria vindecare, invatand exercitii simple, adaptate starii de sanatate in care se afla. Prin Qigong Medical, energia vitala Qi se intareste si se redistribuie de-a lungul meridianelor, intr-un mod asemanator celui prin care actioneaza acupunctura. Principiile de tratament sunt aceleasi, difera doar metoda de actiune asupra Qi-ului.
     Notiunea de “Qi” este fundamentala in cultura si medicina chineza. De cele mai multe ori, termenul este tradus ca “energie” sau “forta vitala”, dar semnificatia este mult mai bogata, intr-o singura silaba fiind reunite concepte filozofice foarte profunde. Qi este energia ce infuzeaza intregul Univers si, in acelasi timp, matricea pe care este construit Universul, pulsatia lui. Qi-ul permite orice transformare, pentru ca poate lua nenumarate forme, el este simultan cauza, procesul si rezultatul oricarei transformari din Univers.
     In sens restrans, Qi-ul care este direct implicat in viata omului este sursa tuturor miscarilor, cum ar fi activitatea fizica voluntara (ex. mersul, vorbitul), cea involuntara (ex. respiratia, bataile inimii, digestia alimentelor), actiunile mentale (ex. rationamentul, contemplarea), procesele vietii (ex. nasterea, cresterea, maturizarea, imbatranirea). Toate acestea sunt cauzate, insotite si dependente de Qi.
     Exista multe tipuri de Qi. De fapt, orice activitate poate fi incadrata in cate unul din tipurile de Qi si fiecare organ are propriul Qi, care reprezinta functia lui, comunicarea cu celelalte organe si sisteme. Miscarea armonioasa a Qi-ului sustine activitatea fiziologica a organelor. In medicina alopata, se stie ca bolile incep la nivel celular, inainte de aparitia simptomelor. In medicina chineza, se considera ca bolile incep atunci cand Qi-ul este insuficient sau cand circulatia lui prin meridiane este obstruata. Din aceasta perspectiva, identificarea perturbarilor Qi-ului face posibila diagnosticarea precoce a bolilor, chiar inainte de instalarea lor propriu-zisa.
     In textele taoiste antice, cea mai veche forma a caracterului pentru Qi este descrisa ca fiind "caldura fara foc", iar in cele mai vechi texte medicale, se spune ca "sangele este mama Qi-ului si Qi-ul este comandantul sangelui". Aceasta inseamna ca atunci cand un pacient pierde o mare cantitate de sange, va aparea o deficienta a Qi-ului. Atunci cand "mama" sufera, Qi-ul nu poate fi hranit. Deficienta de Qi poate fi diagnosticata prin examinarea limbii, care devine mai umflata si cu amprente dentare pe margini.
     Este posibil ca deficienta sa se instaleze doar la un anumit organ. De exemplu, indigestia este considerata o deficienta a Qi-ului Splinei. Hiposecretia endocrina este o deficienta a Qi-ului Rinichiului. SIDA este o deficienta majora a Qi-ului sistemului imunitar. Racelile frecvente sunt si ele o expresie a deficientei Qi-ului imunitar. Daca deficienta afecteaza toate organele, atunci apar simptome generale, cum ar fi oboseala si letargia, pacientul are senzatia ca nu este in stare sa faca nimic sau nu este in stare sa vrea sa faca ceva.
     Prin Qigong Medical, se pot rezolva deficientele de Qi prin suplimentarea cantitatii de energie ce este pusa la dispozitie organismului si se pot indeparta blocajele din canalele energetice, restabilind circulatia libera a energiei. Medical Qigong este un sistem holistic, considerand pacientul un tot unitar. Vitalitatea si puterea care apar permit corpului sa se intoarca la starea naturala de sanatate si armonie.

ANASONUL 
(Pimpinella anisum)
(engl. ANISE)
Anasonul calmeaza si limpezeste trupul si mintea. Semintele de anason contin o forma de estrogen vegetal, iar ceaiul aromat facut din ele face ca meditatia sa fie mai profunda. [Aer ++]  
ALFALFA 
LUCERNA, 
Lucerna albastra 
(Medicago sativa L.)
Este asociata cu tot ce ne daruieste pamintul, deoarece radacinile ei patrund atit de adinc in sol. Adaugarea in hrana a lujerelor de lucerna proaspat incoltita, se spune ca ajuta la fixarea energiilor eterice si la cresterea gradului de asimilare fizica a alimentelor. Ceaiul de lucerna ofera o buna infuzie pentru reducerea stressului, care actioneaza prin calmarea terminatiilor nervoase, pina la reducerea durerii in artrite si nevralgii. [Pamint ++]  
ANGHINARE 
(Cynara scolymus)
(engl. ARTICHOKE)
Anghinarea este o planta ca un ciulin salbatic, si de la ea se foloseste mai ales floarea. Anghinarea incurajeaza progresul personal si te protejeaza de energiile elementale negative. In trecut se credea ca radacinile de anghinare au un efect de stimulare sexuala, astfel ca femeile tinere erau prevenite sa nu le manince, ca sa nu cada prada tentatiei. [Air +]  
AVOCADO 
(Persea americana)
(engl. AVOCADO)
Se spune ca avocado promoveaza frumusetea fizica, si uleiul de avocado este folosit in cosmetica si in ziua de astazi. Aztecii mincau fructele pline de seva ca sa devina amanti pasionati si plini de energie. [Apa ++]  
BAMBUSUL 
(Bambusa)
(engl. BAMBOO)
Lastarii de bambus sunt consacrati, in Polinezia, zeitei lunii, Hina, si ele aduc o influenta feminina in consistenta si gusturile mincarurilor. [Apa ++]  
BANANA 
(Musa paradisiaca)
(engl. BANANA)
Bananele au semnificatii contradictorii. Deoarece bananierii se inmultesc prin lastari rasariti din sol si nu prin fertilizare, florile lor (ciorchinii de banane) sunt sterile, si fiecare arbore moare imediat ce produce fructe. De aceea, bananele simbolizeaza vanitatea posesiunilor materiale, iar Buddha este adesea reprezentat in meditatie sub un bananier. Pe de alta parte, forma falica a bananei reprezinta energia eroilor masculini, si barbatii din insulele Pacificului le maninca pentru a-si creste energia sexuala. Cindva, in Hawaii, femeilor le era interzis sa manince banane, sub pedeapsa cu moartea. 
[Aer +]
 
BUSUIOCUL 
(Ocimum basilicum)
(engl. BASIL)
Busuiocul era sacru la greci, iar femeile nu aveau voie sa-l culeaga. Aceasta planta vindeca minia si resentimentele incurajind sentimentele de iubire, si se crede totodata ca stimuleaza chakrele Inimii si Sacrala, astfel armonizind emotiile stresante in timp ce se elibereaza din energia sexuala. Busuiocul adauga mincarurilor un gust natural, mentolat, si cel mai bine e sa fie folosit in starea sa bruta. El intareste si sistemul imunitar, si se stie ca distruge microbii. [Foc +]  
CAISA 
(Armeniaca vulgaris)
(engl. APRICOT)
Caisii au fost cultivati pe coastele montane din China de peste 5000 de ani, desi fructului ii este mult mai dificil sa se dezvolte in zonele temperate. Caisele poarta energie spirituala feminina si sunt folosite pentru a indulci dispozitia cuiva sau pentru a inspira romantism si pasiune in relatii. Foarte bogate in vitamine si minerale, caisele intaresc sistemul imunitar si au mai mult caroten antioxidant decit orice alt fruct. 
[Aer ++]
 
DAFINUL, 
LAURUL 
(Laurus nobilis)
(engl. BAY LEAVES, LAUREL)
Frunzele de dafin sunt consacrate zeului cretor al hindusilor, Vishnu. Grecii le numeau lauri si se credea ca ele amplifica puterile psihice. Preotesele lui Apollo mestecau frunzele si inhalau fumul rezultat din arderea lor ca sa-si induca o anumita stare psihica. Cinci frunze intr-o ceasca de ceai dau o infuzie care amelioreaza indigestia si curata sinusurile. [Foc +++]  
MARUL 
(Malus domestica)
(engl. APPLE)
Cunoscut ca Fructul Zeilor, marul este o sursa foarte puternica de energie spirituala care incurajeaza echilibrul si armonia. Sarbatoarea Merelor, din Wicca, este celebrat de Samhain (Halloween), iar in Grecia si Roma antica se mincau mere la Festivalul Dianei (13 August). Daca este taiat transversal, marul dezvaluie modelul pentagramei, care este considerat a fi poarta catre puterile oculte, ca si simbolul chintesentei. Egiptenii ofereau mere celor mai inalti si mai puternici preoti, pe care ii considerau paznici ai cunoasterii secrete. In Evul Mediu, merele taiate felii erau folosite pentru prezicerea viitorului, iar consumul lor regulat se spunea ca permite unei persoane sa traiasca peste 200 de ani. Studiile clinice moderne au dovedit reducerea riscului de cancer la cei care consuma mere. [Aer +++]  
MIGDALELE, 
Migdal 
(Ammygdalus communis)
(engl.ALMONDS)
Migdalele sunt consacrate zeilor Thoth, Hermes si Mercur, si se spune ca aduc intelepciune si prosperitate prin stimularea intuitiei si viziunii launtrice cu ajutorul chakrei celui de-al treilea ochi. Baghetele magice sunt faurite adesea din lemn de migdal. [Pamint ++]  
ORZUL 
(Hordeum)
(engl. BARLEY)
Orzul este cea mai veche dintre Cele 7 Cereale Sacre ale omenirii, si era cultivat in Iordania inca din jurul anului 10.000 i.Chr. Cereala a fost consacrata diferitilor zei din India, Grecia, Scandinavia si orientul Mijlociu. Ezoteric vorbind, orzul este o forta blinda, hranitoare, care stimuleaza Chakra Inimii si este folosita pentru a usura apasarea emotionala a unei persoane prin transformarea sentimentelor dure in iubire si respingerea oricarei negativitati provenite de la altii. Sucul din paie de orz este considerat un eficient agent pentru stabilizarea psihologica si un energizant fizic. [Pamint +++]  
SPARANGHEL 
(Asparagus)
(engl. ASPARAGUS)
Sparanghelul a fost una din putinele legume aduse in America de colonistii din Europa, unde utilizarea ei data inca din vremea Imperiului Roman. Planta cu forma falica avea reputatia unui puternic afrodisiac, motivul principal pentru care era consumata. Puternicul miros produs in urina dupa consumul de sparanghel ii trada pe multi soti infideli care credeau in puterile ei tainice. In era victoriana, mamele isi instruiau anume fiicele ca sa identifice mirosul ei distinct. Sparanghelul este si un diuretic, si amelioreaza tulburarile stomacale si intestinale [Apa +]  
STIRUL 
(Amaranthus sp.)
(engl.AMARANTH)
Stirul este o iarba folosita din vechime de azteci, cu un puternic gust de nuca. Micile seminte dau un gust piperat care poate imbogati alte mincaruri. Aztecii vedeau acest condiment ca pe o puternica sursa de energie terestra. [Pamint +++]  
FASOLEA 
si leguminoasele īnrudite
(engl. BEANS)
In Egiptul si Grecia Antica se credea ca boabele de fasole contin sufletele mortilor, si era interzis sa fie mincate sau sa fie ranita cumva planta. Conform legendei, Pitagora si-a gasit moartea cind a refuzat sa fuga de asasinii sai printr-un cimp de fasole. Deoarece contine intelepciunea stramosilor, fasolea sustine luarea de decizii corecte si boabele sunt folosite in prezicerea evenimentelor viitoare. In epoca moderna, totusi, fasolea a devenit obisnuita in dieta umana. Soia, inrudita indeaproape cu fasolea, e considerata cea mai perfecta leguminoasa si boabele de soia sunt sacre in Japonia. Laptele de soia se face prin stoarcerea boabelor de soia in apa; "miso" este o pasta fermentata de soia folosita pentru sosuri si garnituri; "tofu" este un coagulat bogat in proteine, extras tot din soia. Lintea are boabe aplatizate si provine din India. Boabele "aduki" din Japonia sunt dintre cele mai usor digerabile varietati, caci sunt mici dar cu un gust bogat. Multe alte soiuri sunt obisnuite in dieta occidentala. Mazarea are niste boabe dulci si se spune ca aduce noroc in dragoste si finante. Dupa credinta populara, daca scoti cu mina boabele de mazare din pastaie, asta iti aduce profituri in afaceri, iar daca o femeie nemaritata gaseste o pastaie cu exact 9 boabe si o agata deasupra usii, primul barbat eligibil care va intra in casa va fi sotul ei.  
SFECLA
(engl. BEETS)
Sfecla incorporeaza pasiunile superioare in materia fizica si reprezinta dragostea de frumos. 
Radacinile rosii erau consacrate Afroditei, zeita iubirii la grecii antici. Sfecla stimuleaza chakra 
inimii, iar sucul de sfecla este folosit in magia iubirii pentru a se scrie numele celui iubit. 
Frunzele de sfecla au un continut bogat in vitamina C si pot fi folosite in salate. [Pamint +++]
MURELE
(engl.BLACKBERRIES)
Murele, ca si coacazele si zmeura, dau prosperitate si protejeaza de rau. Ghimpii protectori ai tufelor lor cu radacini adinci reprezinta semnatura alchimica a plantei. Placinte de mure se pregatesc la sarbatoarea Wicca numita Lughnasadh (2 August) ca sa protejeze culturile si sa incurajeze o recolta bogata, iar ceaiul de mure se spune ca protejeaza de boli stomacul. Zmeura alina tulburarile apoase precum diareea si menstruatia dureroasa. [Pamint +++]
AFINELE (Vaccinium myrtillus)
(engl.Blueberries)
Afinele incorporeaza principiile ezoterice de acceptare calma, pace si mediu protejat. De secole, vrajitoarele mincau tarte cu afine ca se protejeze de atacuri psihice. [Pamint ++]
BROCCOLI (Broccoli oleracea)
(engl. BROCCOLI)
Broccoli este o ruda a verzei, cultivata pentru inflorescenta ei comestibila. Era consacrata zeului Jupiter, si romanii credeau ca ea sporeste puterea fizica si calitatile de conducator. Se stie ca o substanta din aceasta leguma este capabila sa intirzie cresterile canceroase din corp. [Apa ++]
VARZA DE BRUXELLES (Brassica oleracea)
(engl.BRUSSEL SPROUTS)
Varza de Bruxelles este o varietate de varza cultivata din anii 1600 pentru inflorescentele sale 
sferice. Se spune ca aceasta leguma incurajeaza stabilitatea si durabilitatea. [Apa ++]
HRISCA (Fagopyrum sagittatum)
(engl. BUCKWHEAT)
Hrisca nu trebuie confundata cu griul (engl.WHEAT), ci este o cereala asemanatoare orezului. Acest aliment cu gust dulce-aromat simbolizeaza averea si protectia asupra proprietatii. Vrajitoarele trasau cercuri cu faina de hrisca pentru a crea un spatiu protejat in care sa-si practice ritualurile. De aceea, hrisca a fost asociata mereu cu drepturile de proprietate de diverse tipuri. Casa ruseasca este facuta din hrisca prajita; crupele sunt obtinute din miezul brut al boabelor de hrisca. Ceaiul de hrisca se stie ca reduce umflaturile si edemele.
VARZA (Brassica oleracea)
(engl.CABBAGE)
Varza este una din cele mai vechi legume cunoscute de om, iar alchimistii o considerau Materia Prima a alimentelor. Astazi exista peste 400 de varietati de varza, cultivate in toata lumea. Varza alba sau rosie, sferica, este populara in Occident, in timp varietatile cu frunze late sunt populare in Asia. 
Ezoteric, varza are o puternica prezenta lunara si permite manevrarea energiilor corporale existente prin stimularea chakrei de la baza. De fapt, citiva filosofi greci declarau ca atinsesera virste foarte inaintate mincind numai varza. In Europa Medievala, vecinii aduceau mirilor supa de varza in dimineata zilei de dupa nunta, iar varza era prima leguma plantata in gradina lor ca sa se asigure ca iubirea lor prinde radacini. Puterile fertilizatoare ale verzei erau considerate atit de mari in Franta, incit a aparut un intreg folclor pe marginea zvonurilor despre "copiii din foi de varza" care apareau spontan, de nicaieri. [Apa ++]
CAPERELE (Capparis spinosa)
(engl.CAPERS)
Caperele sunt micile inflorescente ale unui arbust mediteranean, puse la murat. Au fost folosite pe 
post de condiment aromat, de sute de ani, desi popularitatea li se datoreaza in parte si credintei ca ele stimuleaza dorintele sexuale si pot vindeca impotenta la barbati. [Foc ++]
CHIMENUL sau CHIMIONUL (Carum carvi)
(engl. CARAWAY)
Semintele de chimion sunt folosite pentru protectie si pentru a contracara influentele negative. Se spune ca ele atrag energiile iubitoare, protectoare, si descurajeaza furtul. In Europa, pungulite cu seminte de chimion erau puse in patucurile copiilor pentru a-i proteja de rau. [Aer ++]
NUCSOARA (Elletaria cardamomum, Amomum cardamon)
(engl.CARDAMOM, AMOMUM)
Nucsoara este un condiment aromat facut din semintele unor plante asiatice. Mirodenia linisteste un stomac dranjat, si adesea se adauga ca aromatizant la cafea sau cacao. Datorita aromei sale superbe, nucsoara era arsa ca oferta pentru zei si era un ingredient in multe parfumuri. Puterea de atractie a nucsoarei se spunea ca intareste legaturile in casatorie si in toate felurile de uniuni, iar semintele se foloseau pentru potiuni de iubire. Se foloseau si ca remediu pentru tuse si gust rau in gura, si pentru eliminarea viermilor intestinali. [Foc ++]
MORCOVUL (Daucus carota sativa)
(engl.CARROT)
Morcovii poarta o energie masculina care se spune ca sporeste fertilitatea si dizolva iluziile. 
[Foc +]
ACAJU (Anacardium occidentale)
(engl.CASHEW)
Fructele de acaju sunt folosite in farmece si incantatii magice pentru a spori venitul si banii. Ele sunt adaugate adesea in mincaruri pentru a le spori nivelul energetic. [Pamint ++] 
IARBA-MITEI (Nepeta cataria)
(engl.CATNIP)
Iarba-mitei este consacrata lui Bast, zeita-pisica egipteana, si se spune ca ea sporeste bucuria, acceptarea si forta de viata.
Iarba-mitei se foloseste pentru un ceai de seara care favorizeaza visele frumoase prin relaxarea nervilor obositi. Ceaiul mai amelioreaza umflaturile si combate problemele de stomac cauzate de frig si gripa. Iarba-mitei amplifica fluxul menstrual si nu ar trebui sa fie consumata de femeile gravide. [Apa ++]
CONOPIDA (Brassica oleraceaea botrytis)
(engl.CAULIFLOWER)
Conopida este o varietate de varza cultivata pentru forma ei distinctiva, ca un buchet. Leguma a devenit populara in Grecia antica, unde era consumata pentru eliberarea energiilor feminine si initierea ciclurilor lunare. Frunzele exterioare ale conopidei sunt folosite in salate sau sunt inabusite si apoi sunt consumate fierbinti. [Apa ++]
MUSETELUL (Matricaria chamomilla)
(engl.CHAMOMILE)
Musetelul era folosit de egipteni, greci si vikingi ca un leac pentru tot corpul. Planta are un efect purificator si calmant, si este arsa ca si tamiia, pentru o meditatie mai profunda. Ceaiul de musetel este un bun tonic pentru nervi, si se spune ca jucatorii de carti care isi spala miinile cu ceai de musetel au sanse mai mari de cistig. Ceaiul amelioreaza si crampele menstruale, iar terapeutii il prescriu uneori femeilor pentru combaterea infertilitatii. Este un remediu si pentru astm, pietre la fiere, diaree, dureri de dinti si infectii ale urechii medii. [Apa ++]
CIRESELE (Cerasus avium)
(engl. CHERRIES)
Ciresele au fost de multa vreme asociate cu energia feminina si cu divinatia, si sunt folosite in lume la descintece pentru a se atrage petitori si a se prevedea viitorul. Cireasa este o ruda a prunei si a fost cunoscuta omenirii inca din epoca neolitica. Fructul este diuretic, usor de diferat, si este recomandat ca un zahar acceptabil pentru diabetici, si ca o cura pentru guta. [Aer ++]
ARDEII IUTI (Capsicum annuum)
(engl.CHILI PEPPERS)
Ardeii iuti sunt fructele unor plante tropicale si poarta o energie creativa. Din verzi, ei devin galbeni si apoi rosii pe masura ce se coc, si atit varietatile iuti cit si cele dulci sustin vitalitatea si cresterea. Pentru maxime beneficii esoterice, ardeii iuti ar trebui consumati cruzi, murati sau usor copti, dar niciodata fierti. [Foc +++]
ARPAGICUL (Allium schoenoprasum)
(engl.CHIVES)
Arpagicul era folosit crud de grecii antici, la gatit si vindecare. In Evul Mediu, era prescris pentru melancolie si se folosea in ritualuri de exorcism. Planta se spune ca ajuta la invingerea obiceiurilor negative si ca protejeaza persoana de tentatii rele. Cercetarile stiintifice au aratat ca arpagicul stimuleaza metabolismul grasimilor in corp si reduce colesterolul. [Foc +++]
CORIANDRUL (Coriandrum sativum)
(engl.CORIANDER sau CILANTRO)
Coriandrul ii indeamna pe oameni sa se indragosteasca, si semintele pisate, amestecate in vin rosu, dau o puternica potiune de iubire. Mincat crud, coriandrul este un stimulent care se spune ca sporeste inteligenta. Contine si un diuretic care reduce presiunea sanguina si imblinzeste durerile de cap. [Foc ++]
SCORTISOARA (Cinnamomum zeylanicum)
(engl.CINNAMON)
Scortisoara provine din coaja aromata a unui arbore din familia dafinului, si se spune ca sporeste spiritualitatea si viziunea psihica prin stimularea chakrei Coroanei. Arborele trebuie sa creasca vreme de 8 ani pentru ca scoarta lui sa fie suficient de matura ca sa poata fi recoltata. Uleiul de scortisoara era folosit de egipteni in procesul de mumificare, si era aplicat ca ulei sfint in vechile ritualuri ebraice. Scortisoara era consacrata si zeului grec al extazului, Dionyssos. Cind este arsa pentru aroma sau cind este adaugata in hrana, scortisoara ridica energia spirituala la un nivel mai inalt. Mirodenia este recunoscuta pentru proprietatile sale terapeutice si este folosita ca antiseptic si contra durerilor. Se mai stie ca opreste diareea, reduce presiunea sanguina si sporeste secretia de insulina. [Foc +++]
TRIFOIUL (Trifolium)
(engl.CLOVER)
Trifoiul este o iarba de cimp cu gust astringent, adaugata adesea in salate. Trifoiul rosu da un ceai placut la gust, care calmeaza nervii si fortifica singele. Unele studii sugereaza ca trifoiul incetineste cresterile canceroase. [Pamint +]
CUISOARELE (Eugenia caryophyllata)
(engl.CLOVES)
Cuisoarele sunt mugurii uscati ai unui arbore de coasta. Sunt folosite pentru a atrage dragostea si banii, si pentru protectie psihica. Chinezii le numeau "limbi de pasari", iar europenii le denumeau "graunte din paradis". Cuisoarele, se spune, te ajuta sa penetrezi valul iluziei, iar romanii le ardeau ca pe tamiie pentru a-i opri pe altii sa minta si sa birfeasca despre ei. Cuisoarele erau folosite in Evul Mediu pentru a se combate ciuma si pentru a vindeca impotenta, iar azi herbalistii le prescriu ca un leac natural contra durerii si ca agent antiinflamator. [Foc +++]
CACAO (Theobroma cacao)
(engl.COCOA)
Cacao - aceasta pulbere este obtinuta din semintele uscate, semifermentate, ale arborelui de cacao. Semintele sunt uscate si prajite pentru a se obtine ciocolata. Mayasii si aztecii credeau ca bautura era de origine divina, si o beau cu un deosebit respect. De fapt, semintele arborelui de cacao erau atit de pretuite incit mayasii le foloseau ca moneda de schimb. Ciocolata ridica nivelul energiei emotionale si induce sentimente extatice de iubire prin stimularea chakrei Inimii. Aceasta credinta este la originea obiceiului de a se darui cutii de ciocolata femeilor pentru a li se cistiga favorurile. Roscova este o saminta naturala a unui arbore, care este prajita, uscata si folosita ca un substitut al ciocolatei. Roscova mentine sanatatea si protejeaza contra fortelor rele. [Foc ++]
NUCA DE COCOS
(Cocos nucifera)
(engl.COCONUT)
Nuca de cocos a fost folosita, de mult timp, in ritualuri de castitate si purificare, si multe popoare din Pacific atirna nuci de cocos in casele lor pentru protectie. Consumul miezului nucii de cocos se spune ca sporeste diversitatea si te deschide catre influentele spirituale pozitive. Laptele de cocos era dedicat zeitei grecesti a intelepciunii (Atena), ca si lui Ganimede, tinarul paharnic al zeilor. [Apa ++]
CAFEAUA
(Coffea arabica)
(engl.COFFEE)
Cafeaua a fost bauta ca tonic in tarile arabe inca de prin anul 800 AD. Bautura adauga hranei energie si acuitate mentala, si previne supraalimentarea. In Constantinopole, cafeaua se credea ca ii face pe oameni atit de limpezi la minte, incit cirmuitorii totalitari au interzis consumul ei, si chiar si in timpurile moderne cafenelele sunt asociate cu gindirea libera si cu ginditorii radicali. [Foc +++]

TIENS Aparat pentru Stimularea Circulaţiei Sangvine (KED)


Qi este energia vitală care pătrunde īn tot ce este viu, bază energetică vitală a tuturor organismelor. Qi este energia asociată plămānilor care, prin intermediul respiraţiei extrage energia externă din aer şi o combină īn fluxul sanguin cu energia internă extrasă prin digestie din apă şi alimente. La fel Qi este şi activitatea funcţională a organismului, exprimată prin funcţiile organelor şi ţesuturilor interne.


Originile noţiunii Qi şi ale sāngelui.


Din punctul de vedere al medicinii chineze, Qi este o substanţă nutritivă, care curge prin organism cum ar fi de exemplu Qi (esenţă) – hrană şi aerul inspirat. Toate acestea se īmbină īn organismul uman datorită organelor interne (plămāni, splină, rinichi şi altele) şi este exprimată printr-un singur cuvānt – Qi.
Qi este de tip Yang. Qi procreează sāngele, este forţa ce-l pune īn mişcare. Qi circulă prin organism. Asigură o circulaţie sanguină normală īn organism şi īn acelaşi timp sāngele este părintele energiei Qi.
Sāngele este de tip Yin – calm. Sāngele nu poate circula de sine stătător, circulaţia sanguină este posibilă datorită circulaţiei energiei Qi. Fenomenele stagnante ale circulaţiei sanguine sunt condiţionate de stagnarea circulaţiei Qi – stări de boală care duc la dereglări severe ale vitalităţii organismului.


Qi „comandă” sāngele.


Ideologia filosofiei chineze „Sāngele – părintele energiei Qi” spune că fluxul sanguin alimentează energia Qi. Activitatea Qi este condiţionată de fluxul sanguin. Qi şi sāngele care circulă īn īntregul organism este baza materială a activităţii fiziologice Qin-Lo (sistemul canalelor energetice Qi) şi a tuturor organelor. Īn „Su – Wen – circulaţia Qin-Lo” se spune că la baza tuturor bolilor stă dezechilibrul īntre energia Qi şi sānge.


Stagnarea energiei Qi – cauza apariţiei bolilor


Ritmul existenţei noastre creşte de la o zi la alta. Creşte volumul de lucru care trebuie īndeplinit. Aceşti factori stau la baza instabilităţii ecologice şi sociale – cauzele stresului permanent şi al oboselii fizice şi sufleteşti. Īn astfel de condiţii apare insuficienţa catastrofală de timp şi forţă pentru a practica măcar un singur tip de sport, pentru a-i oferi organismului efortul fizic de care pur şi simplu „ne imploră”. Ca urmare la cele enumerate mai sus, apare stagnarea circulaţiei Qi şi a sāngelui īn organe, ţesuturi, vase şi īn canalele energetice, fapt ce duce la dereglarea metabolismului.
Stagnarea Qi este cauza apariţiei diferitor boli, īn special afecţiuni ale intestinelor, a durerilor supărătoare şi a celor ascunse. La acutizarea durerii contribuie şi proasta dispoziţie; la rāndul său, dispoziţia interioară pozitivă are un efect analgezic.
Īn dependenţă de locul unde este localizată stagnarea energiei Qi şi a sāngelui, apare pericolul apariţiei diferitor boli.
Stagnarea circulaţiei Qi adică a energiei şi a sāngelui īn regiunea inimii, devine cauza neliniştii sufleteşti, accelerării pulsului, aritmiei, ischemiei, infarctului miocardic, morţii cardiogene subite.

Stagnarea circulaţiei energetice şi sanguine la nivelul creierului cauzează ameţeli, vuiet īn urechi, dureri de cap, disforie, oboseală, lene, neurostenie, insomnie, amnezie, pareză, apoplexie, idiotism.
Urmările stagnării circulaţiei sanguine şi energetice īn sistemul digestiv sunt durerile abdominale, balonarea intestinelor, pierderea poftei de māncare.
Stagnarea circulaţiei energetice şi sanguine īn rinichi este cauza mialgiei lombare (lombago), hematuriei, edemelor şi altele.


Fenomenele de stază a microcirculaţiei Qi şi a sāngelui īn piele, articulaţii, muşchi, stau la baza apariţiei echimozelor, dereglările pigmenţilor, provoacă amorţirea terminaţiilor, frisoane, disconfort, lombalgie şi gonalgie, dureri ale articulaţiilor, senzaţii de „răceală interioară” şi altele.


Stagnarea circulaţiei energetice şi sanguine la nivelul īntregului organism – īnceputul procesului de īmbătrānire al organismului

2. Mecanismele funcţionale ale SCES
1. Vibraţia.


Cu ajutorul vibraţiei SCES activează sistemul Qin-Lo, relaxează muşchii, īmbunătăţeşte fluxul sanguin, asigură circulaţia completă a energiei īn organism. Folosirea SCES timp de 15 min. este echivalentă cu practicarea joggingului pe o distanţă de 5 Km.
2. Rotaţia.


Datorită funcţiei de rotaţie este obţinut efectul fluxului sanguin complet. Prin folosirea SCES are loc irigarea sanguină completă a creierului şi a sistemului cardiovascular.
SCES este curăţătorul organismului nostru accelerānd eliminarea substanţelor nocive.
3. Masajul.


Platforma de contact SCES este prevăzută cu proeminenţe pentru masarea punctelor energetice şi zonelor reflexogene localizate pe tălpile picioarelor. Datorită acestui fapt efectul masajului se resimte īn īntreg organismul, oferind efecte analgezice, restabilind reflexele dereglate. Ca urmare, organismul dumneavoastră este armonizat şi i se reīntoarce frumuseţea şi tinereţea.


SCES – produsul tehnologiilor īnalte


Īnţeleptul Hipoccrates afirma: „Gimnastica, exerciţiile fizice, mişcarea, trebuie să facă parte intens din viaţa fiecăruia care vrea să-şi menţină aptitudinile de muncă, sănătatea, o viaţă integră şi frumoasă ”. Īnsă cum să combinăm necesităţile efortului fizic cu insuficienţa catastrofală a timpului şi a posibilităţilor pentru ocupaţiile active? Cum să ocolim fenomenele de stază a energiei Qi şi a sāngelui?
Rezolvarea acestor probleme este īn folosirea aparatului curativ - Stimulatorul Circulaţiei Energiei şi Sāngelui (SCES) produs de specialiştii companiei Tianshi.
SCES Tianshi este creat pe baza tehnologiilor de ultimă oră ca rezultat al integrării cunoştinţelor şi performanţelor unui set īntreg de ştiinţe printre care:
· Cunoştinţe complexe ale calităţilor funcţionale ale vitalităţii organismului;
· Īnvăţăturile Qin-Lo;
· Performanţele magneto-mecancii;

SCES este destinat īnsănătoşirii organismului şi profilaxiei diferitor boli, indispensabil īn cosmetologie.
Cu ajutorul frecvenţelor de īnaltă acurateţe a vibraţiilor spiralate, acţionate īn sensul acelor de ceasornic, SCES efectuează o acţiune de masaj asupra punctelor energetice şi a zonelor reflexogene ale organismului uman, stimulānd circulaţia energetică şi sanguină. Irigānd organismul cu oxigen, contribuie la amplificarea caracteristicii de apărare a celulelor, īmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi echilibrează metabolismul, implicit īntăreşte sistemul imunitar.
SCES permite sincronizarea funcţionării tuturor organelor şi sistemelor organismului, măreşte conductibilitatea canalelor Qin-Lo, asigură o circulaţie energetică şi sanguină completă. Ca urmare, are loc īnlăturarea concomitentă a diferitelor maladii. SCES este medicul dumneavoastră de familie.
Īmbunătăţind circulaţia şi metabolismul SCES activează celulele, măreşte tonusul organismului, purifică sāngele, scade vāscozitatea. Datorită folosirii SCES putem īnlătura vechile boli şi preīntāmpina pe cele noi.


Recomandări pentru folosirea SCES:

1. Hemoroizi.
2. Constipaţie.
3. Insomnie.
4. Obezitate,
5. Dureri īn regiunea lombară şi a picioarelor.
6. Dureri ale spatelui şi umerilor.
7. Gastrită cronică.
8. Hipertensiune.
9. Bolile coronariene.
10. Bronşită.
11. Spondilopatii.
12. Reabilitarea īn urma atacurilor de apoplexie.
13. Adenoma prostatei.
14. Menopauza.
15. Hipodinamism.
16. Insuficienţa īn efort fizic susţinut.
17. Folosirea SCES favorizează dezvoltarea psihică şi fizică a copiilor.


3.Opt calităţi de bază ale SCES Tianshi


1. Funcţionarea SCES nu este afectată de condiţiile climatice īn care locuieşte beneficiarul.
2. SCES poate fi folosit īn poziţiile preferate de dumneavoastră: īn picioare, aşezat, culcat, pe spate, pe burtă (vezi instrucţia de folosire a aparatului).
3. Simplitatea īn folosire.
4. Conceptul de rotaţie al spiralei, rotaţia īn sensul acelor de ceasornic, care stau la baza SCES, oglindesc legile ciclicităţii Naturii.
5. Protecţia licenţiată de cazurile aparatelor contrafăcute, certificatele de calitate vă garantează că SCES este un produs avansat īn sfera tratamentelor şi profilaxiei.
6. SCES – este un aparat economic care consumă energie cāt ar consuma un tub cu neon.
Folosirea SCES vă va permite să economisiţi timp, bani şi forţele pierdute pentru masaje şi activităţi aplicate prin alte metode.
7. SCES este destinat pentru īntremarea īntregii familii. Se poate susţine cu certitudine că SCES este medicul de familie de acasă, īn sarcinile căruia intră īntremarea apropiaţilor dumneavoastră, profilaxia diverselor dereglări, menţinerea şi perfecţionarea frumuseţii organismului dumneavoastră.
8. SCES este creat pe baza īnaltelor tehnologii moderne de performanţă şi a cunoştinţelor fundamentală a trăsăturilor fiziologice ale organismului uman, fapt ce girează garanţia folosirii aparatului fără a avea efecte adverse.

4.Folosirea SCES


1. Etapa I. Pregătirea.


a) Īnainte de a folosi aparatul se recomandă practicarea exerciţiilor Tianshi (vezi instrucţiunile ataşate aparatului) timp de 5 min. (pentru irigarea organismului cu oxigen şi pentru a „trezi”, pentru a pregăti organismul pentru acţiunea Stimulatorului Circulaţiei Energiei şi Sāngelui);


b) Primele 5 zile urmaţi regimul de adaptare: aşezaţi-vă pe scaun şi puneţi degetele de la picioare pe marginea platformei de contact (3min.);


c) Pentru activarea īntregului organism, aşezaţi-vă pe scaun, puneţi tălpile īn īntregime pe platforma de contact. Durata de timp recomandată este de 10 min., īn primele zile putem stabili singuri un interval de timp mai mic, mărind treptat durata timpului pānă la 10 min. Īn acest stadiu de folosire a aparatului se īmbunătăţeşte īntreaga conductibilitate a sistemului energetic, fapt ce asigură un flux sanguin complex.


2. Etapa II. Mişcări cu destinaţie specială asupra problemelor concrete.


3. Etapa III. Mişcări curative.
Aceste mişcări răspund necesităţilor īn efort fizic a reprezentanţilor diferitor vārste (copii, tineri, vārstnici), reglează echilibrul Yin - Yang, fortifică starea sănătăţii fizice şi sufleteşti, măreşte longevitatea.
Cānd folosiţi SCES urmaţi cu atenţie instrucţiunile de folosire a aparatului.
Durata de folosire a aparatului depinde de starea sănătăţii fiecărui beneficiar. Urmaţi principiul măririi treptate a timpului de utilizare. Folosirea SCES se recomandă de 1-2 ori pe zi, durata fiecărei şedinţe – 30min.


Mecanismele efectului


Vibraţia rotativă cu unde de īnaltă frecvenţă asigură rezonanţa cu bioholografia organismului uman, deblochează toate canalele sistemului Qin-Lo ale organismului dumneavoastră, asigură o circulaţie energetică şi sanguină completă, īmbunătăţeşte funcţiile organelor interne, normalizează metabolismul īntărind astfel imunitatea.
SCES „programează” organismul la autorestabilire, previne procesele degenerative şi īncetineşte procesul de īmbătrānire.


efecte īn urma folosirii SCES Tianshi

1. Activarea canalelor Qin-Lo şi ale vaselor sanguine, efectul circulaţiei energetice şi sanguine complete īncepe după primele 15min după īnceperea şedinţei.
2. „Scanarea” curativă, acţiunea asupra zonelor reflexogene amplasate pe tălpi. Posibilitatea detectării uşoare a zonei optime pentru folosirea aparatului, fără a fi nevoie de cunoştinţe speciale de reflexologie.
3. Curăţarea internă: īn procesul funcţionării SCES, energia Qi pătrunde īn organism curăţind din acesta toate reziduurile, substanţele nocive şi toxinele. Omul īnainte de toate trebuie să-şi dezintoxice organismul.
4. Efectul efortului fizic de irigare a organismului cu oxigen. O şedinţă de 15 min echivalează cu 5 km jogging. Deşi nu aţi alergat 5 km, rezultatele sunt similare.
5. Supracurativ – sănătate şi longevitate.
6. Frumuseţea facială şi corporală. Īmbunătăţirea circulaţiei energetice, normalizarea metabolismului, īnlăturarea surplusului depunerilor de grăsimi fac pielea sănătoasă şi catifelată, iar silueta-ideală.
7. Restabilirea dinamismului. Oboseala şi artralgia īntregului organism vă sunt bine cunoscute, aceste stări apar după o zi grea de lucru? Doar īn 15 min SCES vă va restabili activitatea vitală. Regularitatea folosirii SCES măreşte eficienţa de lucru şi īnvăţămānt.
8. Măreşte potenţa. Īmbunătăţind circulaţia fiziologică pozitivă a energiei şi sāngelui, SCES restabileşte funcţiile sexuale feminine şi masculine, īntārzie procesul involuţiei acesteia la bătrāni, asigură menţinerea calităţii vieţii.

Contraindicaţii


1. Bolile cu simptome de hemoragie (diverse tipuri de hemoragii, inclusiv cele interne).
2. Perioada fluxului menstrual la femei.
3. Graviditate.
4. Stadiul activ al tuberculozei.
5. Bolile legate de dereglarea funcţiei inimii.
6. Bolile care necesită intervenţii chirurgicale (inclusiv inflamaţii de provenienţă necunoscută)
7. Epuizarea funcţională a inimii, ficatului, plămānilor, rinichilor.
8. Intoxicaţii grave.
9. Bolile infecţioase.
10. Glaucom, dedublare a retinei.

5. pentru obtinerea celor mai bune rezultate

Pentru obţinerea rezultatelor scontate beneficiarii trebuie să urmărească următoarele reguli:


1. Urmaţi succesivitatea recomandată īn folosirea SCES: la īnceput aşezat, ulterior īn picioare. Durata perioadei de folosire se măreşte treptat, īnsă urmăriţi ca durata sesiunii să nu depăşească 15 min. Īn etapa de īnceput folosiţi o viteză de vibraţie mai mică, mărind-o pe parcursul procesului de lucru a aparatului.


2. Timpul optim pentru utilizarea SCES – după o oră după masă. Nu-i recomandată folosirea aparatului imediat după masă. Beţi lichide la 20-30 min după terminarea şedinţei.


3. După fiecare şedinţă este indicat să se bea 300-500 ml de apă.


4. Pacienţii cu afecţiuni cronice nu trebuie să oprească administrarea medicamentelor sau să micşoreze doza preparatelor din propria iniţiativă īn perioada de folosire a aparatului.


5. Īn timpul şedinţelor este interzis fumatul şi administrarea alimentelor.


6. Dacă aparatul funcţionează mai mult de o oră, este indicată oprirea acestuia timp de 10 min. Aceasta va prelungi timpul de funcţionare a aparatului. După terminarea folosirii aparatului aduceţi īntrerupătorul „ON/OFF” īn regimul „OFF”. Păstraţi aparatul īn locuri ferite de praf.


7. Īn tipul şedinţei aparatul trebuie protejat de praf şi apă. Locul pentru folosirea aparatului trebuie să fie īn aşa fel ca fundul aparatului să poată fi aerisit. Dacă suprafaţa unde pe care folosiţi aparatul este moale, trebuie să puneţi sub aparat o placă dură.


8. Īnainte de a īncepe şedinţa, asiguraţi o poziţie orizontală stabilă a aparatului.

Blood Circulating Massager with Free Lipid Metabolic Tea

This health promoting blood circulation massager uses high frequency vibrations to massage the reflex points beneath the feet and palms (reflexology), promoting blood circulation, increasing metabolism, immunity and organ functioning to improve health and fitness. It works through the blood, bones, muscles and nerves to affect all the organs. The frequency helps energize the veins, relax muscles, smoothen any blood obstructions to speed up blood flow, harmonizing internal cycles. It combines engineering, magnetism and modern holography technology.
FUNCTIONS OF THE BLOOD CIRCULATION MASSAGER

* It fights ARTHRITIC build-up at joints, and pains around the body.
* It’s a powerful weapon against STROKES, by enhancing blood flow to the brain and around the body.
* Effective for bringing HIGH BLOOD PRESSURE under control.
* Effective against HEART DISEASE & CARDIOVASCULAR DISEASES.
* Powerful in preventing HEART ATTACKS.
* Helps to regulate DIABETIC condition
* Promotes a healthy SEX DRIVE.
* An effective fat burner; good tool for WEIGHT LOSS around the stomach, waist, hips, etc. Targets sagging waistlines.
* An effective STRESS RELIEVER
* Good for ACAMPSIA
* Effective in relieving ANGINA (chest pain)
* Good for CERVICAL SPONDYLOPATHY (aches of waist and legs)
* Very useful for combating INSOMNIA
* Good for shoulder and back ache
* Strengthens the immune system
* Prevents and cures acid in the urine (uric acid)
* Cleans blood vessels
* Stimulates the excretion of waste and toxins
* Clears obstructed vital energy passages.
* Activates body cells
* Helps relieve constipation
* Acts as beauty therapy.

Experts also believe a consistent use of this machine over a period of time could contribute immensely towards long-term good health and longevity of life span.
OBJECTIVES OF THE BLOOD CIRCULATION MASSAGER

* To help us maintain effective circulation (through Qi flow) throughout the body.
* By using the process of vibrating massage of specific acu-points (reflexology) it’s able to restore life to vital organs
* Using the inbuilt “trembling” device will help to energize veins, relax muscles, joints, and related tissues throughout the body.

FEATURES

* Functional and movable: no restrictions to where or when it can be used
* Can be used standing, sitting, lying, squatting, foot stepping, etc
* Simple, relaxing and convenient: fits easily into modern lifestyles.
* High frequency, clockwise and spring: in proportion top nature principal
* Patented, qualified, certified internationally, first class
* Economical: electricity consumption equals a fluorescent lamp; time saving; cheaper than common beauty therapy or massage; usable by whole family
* Safe

Tests carried out shows that

* Every 15 minutes on this circulation massager is equivalent to 5 miles of running exercise
* The rate of blood flow in lower limb arteries improves by 54.4%.
* Systolic pressure can drop by 11.7%.

NOT SUITABLE FOR
Sufferers of a haemorrhage
Anyone with severe heart problems or anyone with a pace maker
Women who are menstruating or pregnant
Tuberculosis or DVT sufferers
People who have recently had surgery
People with acute toxins or infectious diseases
Anyone with glaucoma or retina desquamation

HOME | PROD.TIBETANO-CHINEZESTI,BIOLOGIC-ACTIVE | SCHEME TRATAMENT | LISTA PRODUSE.APARATE .PRETURI.COMENZI | ORE MERIDIANE-ORE BIOLOGICE | PRODUSELE PENTRU DETOXIFIERE | CHITOSAN | ICAN | VEICAN | HOLICAN | CORDICEPS | HRISCA | CAPSULE LIANG YAN - PT. FRUMUSETEA FEMEII | STIMULATORUL CIRC.SANGUINE,ENERGETICE | APARAT PT.NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA JIAJUN | CREION MAGNETO-PUNCTURA.........PUNCTE ACUPUNCTURA | PERNA FOTONICA PT SOMN SI REVIGORARE ORGANISM | KIT MODELARE CORPORALA -..PT...FEMEI | BRIU MASAJ SLABIRE : PANGAO | SWINGER=APARAT MASAJ PRIN OSCILATIE | PERNA ELECTROMAGNETICA | TENSIOMETRU DEPRESOR ELECTRONIC SF 852 | COVOR DE REFLEXO-TERAPIE | PLAN MARKETING-PLAN AFACERE | CAZUISTICA | DIVERSE LINKURI | VENTUZE MAGNETICE..PE PUNCTE MERIDIANE..SI...REFLEXOLOGIE | Chinese Acupuncture Treatment Formulas | LECTIA DOCTORULUI JOEL WALLACH | VIDEO PAGE...TIANSHI...TIENS | MASCA REVIGORARE-REINTINERIRE | REFLEXOLOGIE-DIVERSE-ANEXE | CUPPING .. ENGLISH 2 | SANATATE PRIN GIMNASTICA ENERGETICA | CONTACT

 

CONSULTATI MAI INTII PAGINA DE PRODUSE SI APARATE,COMENZI

http://alfa7000.tripod.com/id8.html

COMENZI-INTREBARI-INFORMATII-
ADRESA DVS DE MAIL,..NR.MOBIL,.USER..MESSENGER...
  

COMANDA ON-LINE.  INTREBARI..CONTACT..INFORMATII..ADAUGATI IN CHENARUL DE MAI ..SUS.....SCRIETI-VA SI ADRESA DE MAIL.
       TRIMITETI COMENZI..INTREBARI..!!                                
Cind ati terminat de complectat formularul,apasati pe : SUBMIT. Daca vreti sa stergeti,sa scrieti din nou,apasati : CLEAR.. 

  

 $ = 3,7 lei

..
ACUM  SI CU PLATA RAMBURS.......
TRANSPORT GRATUIT la COMANDA MINIMA  450 LEI  ..
. PLATA  NUMAI IN LEI 

 
              SCHEME TRATAMENT PRODUSE TIANSHI


 
 

kedrefacerechienergie.jpg
KED Stimulatorul circulatiei sanguine si energetice

pozitiidiverse.jpg

Refacere circulatie sanguina,energetica,limfatica
leg_massager_leg_beauty_woman.jpg
Picioare usoare,sanatoase,viguroase,frumoase