TIANSHI TERAPIE SANATATE

KED Stimulatorul circulatiei sanguine si energetice

Home | PROD.TIBETANO-CHINEZESTI,BIOLOGIC-ACTIVE | LISTA PRODUSE,APARATE PENTRU SANATATE,COMENZI $ = 3,7 lei | K.E.D. STIMULATORUL CIRC.SANGUINE,ENERGETICE | APARAT PT.NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA JIAJUN | ACULIFE TIANSHI | VENTUZE MAGNETICE TIANSHI | MAGNETO-PUNCTURA | CORDICEPS | BIOCALCIU NUTRITIV | BIOCALCIU PENTRU COPII | GU BAO | BIOCALCIU DIABETICI | BIOZINC | SAN-GAO | Ulei catina | ULEI DE PRIMULA | Agaricus Blazei Murill | Ganoderma Lucidum | Ceai slabit | ESENTA SLABIT | SPIRULINA | VIDEO TIANSHI | 120 ADEVARURI DESPRE OAMENI | Tianshi Nutrient High Calcium Powder I (A01) | TCM-CHI-ORE MERIDIANE | PUNCTE MERIDIANE ENERGETICE | DIVERSE-REFLEXOLOGIE.. | DETOXIERE | SCHEME TRATAMENT | HANDS POINTS-ENGLISH | CONTACT-DIVERSE

Centura pentru relaxare si scaderea greutatii
       briu masaj

aculife.jpg

tianshiaparatesanatate.jpg
APARATE SANATATE TIANSHI

aparatozontianshi.jpg

 
TENSIUNII ARTERIALE JIAJUN

ventuzemagneticeterapiemasajdetoxifiere.jpg

kedrefacerechienergie.jpg
KED Stimulatorul circulatiei sanguine si energetice

pozitiidiverse.jpg

.
scheme tratament produse
TIANSHI,in ajutorul sanatatii,
si intretinere,preventie.

LEG MASSAGER 

.
        40 pliculete  
TIENS CHITOSAN CAPSULES.
   CHITOSAN .

.
VARIANTA NOUA A DISPOZITIVULUI  

produsetianshischemetratament.jpg
LISTA PRETURI PRODUSE SANATATE SI APARATE TIANSHI

produsenaturistetianshitiens.jpg

COVOR REFLEXO-TERAPIE

tcmcicluchi.gif

 

 
 

1.The Chinese cupping  therapy integrated with cupping therapy ,magnetic therapy,according to traditional Chinese medicine therapy of Yin-Yang and main and collateral channels,based on the dialectic diagnosis of four diagnostic methods and eight guiding principle.

2.The cupping set can form into a negative pressure on local skin through the vacuum inside the cup to stimulate the acupoints on body surface and then transmit to the whole body to achieve the functions.

3.Adjusting the energy and blood,promoting blood circulation and dissipating blood stasis.

4.Reducing swelling and easing pain,eliminating the cold and removing dampness,eliminating toxicant and evacuating pus so as to enhance the human immunity and keep fit.

5.It cures the disease without taking medicine and the user can get rid of the side effect,essential healthcare product.

 
 
 
 
 

 
 
 

 

Proprietatile Orgonului

Energia orgonica, forta creatoare in natura, nu este o forma de electromagnetism si nici de materie, dar este fundamentala in existenta amandurora. Este energia specifica vietii, dar viata este doar una din manifestarile ei. Cercetarile de pana acum sunt partiale si fragmentate in majoritatea aspectelor si fara indoiala ca in unele cazuri sunt eronate. Oricum, o imagine de ansamblu despre ce este energia orgonica si cum functioneaza aceasta rezulta din cercetarea lui Reich. Urmatoarele 10 proprietati ale energiei orgonice au fost deduse de Reich (student al lui Freud).

1. Nu are masa. Energia orgonica nu are intertie sau masa. Acesta este unul din motivele pentru care masurarea acesteia este atat de dificila folosind tehnici conventionale.
2. Este prezenta peste tot. Energia orgonica umple toate spatiile. Este prezenta in diferita procente sau concentratii dar nu lipseste de nicaieri. Este prezenta pana si in vid, fie ca e in spatiu sau in atmosfera.
3. Reprezinta mediul pentru fenomenul electromagnetic si gravitational. Ca si eterul, energia orgonica este substratul pentru cele mai fundamentale fenomene naturale. Este mediul in care lumina se misca si  campurile electromagnetice si gravitationale exercita forte.
4. Este in continua miscare. Miscarea continua a energiei orgonice poate fi observata in conditii specifice. Exista cel putin 2 tipuri de miscare caracteristica, una pulsatorie  sau alternarea dintre miscarea expansiva si contractie si una de curgere, de-a lungul unui traseu curb.
5. Contrazice legea entropiei! Energia orgonica este atrasa catre concentratiile de energie orgonica. Spre deosebire de electricitate, care tot timpul manifesta o directia de la un potential inalt la unul scazut, energia orgonica curge de la un potential scazut catre unul inalt! Intr-un sistem termic in care energia externa nu este nici adaugata si nici scoasa, caldura este pierduta de catre obiecte calzi sau materiale si absorbite de catre obiecte reci pana cand totul in sistem are aceeasi temperatura.
6. Se grupeaza in unitati care sunt forta activitatii creatoare. Aceste unitati pot fi fiinte vii sau nevii.
7. Materia este creata din ea.\
8. Este responsabila pentru viata.
9. Canale separate de curgere a energiei orgonice pot fi atrase unul catre celalalt.
10. Poate fi manipulata si controlata de catre aparate orgonice.
@@@@@@

Despre Protectie si Orgoni

In continuare as vrea sa scriu cateva randuri despre protectie, si ma refer aici la protectie energetica.
Este un domeniu foarte dezbatut si cu implicatii in toate aspectele vietii noastre.
Nivelul de agresivitate la care suntem supusi este tot mai mare pe zi ce trece, dar foarte putina lume se intreaba de unde provine aceasta agresivitate.
Daca este sa ne gandim ca ceilalti sunt oglinda noastra, atunci putem zice ca toata agresivitatea la care suntem martori este propria noastra agresivitate.
Toata lumea vorbeste despre noul razboi care se desfasoara, razboiul paranormal, sau mai bine zis razboiul din lumile invizibile. Ce pot sa va zic e ca acest razboi are loc tocmai pentru a ne face constienti de agresivitatea din noi si de nevoia de a ne purifica de aceasta agresivitate care ne urmareste de secole, sau poate chiar milenii intregi.
Foarte multa lume poate zice ca ea nu este o persoana agresiva si ca ea nu are o atitudie agresiva sau ca nu manifesta un comportament agresiv. Dar foarte putini sunt constienti de agresivitatea de la nivel subconstient.
Ce se intampla cu aceasta?, de unde provine aceasta agresivitate si cum putem sa o eliminam, sunt principalele intrebari pe care as vrea sa le discut in acest articol.
Cea mai mare parte a agresivitatii provine din familie, si mai ales din copilarie. In aceasta perioada foarte multi dintre noi au fost martorii diferitelor violente familiale, certuri, conflicte intre parinti, divorturi, sau chiar batai.
Pentru un copil sau o fiinta tanara, este foarte dificil sa proceseze aceste aspecte, deoarece ele nu se regasesc in tiparele divine si astfel nu stim ce sa facem si cum sa abordam aceste aspecte.
Ce se intampla in continuare cu un suflet intrupat, este ca acesta tinde sa ignore aceste manifestari din viata sa, la care a fost martor, si le transfera in subconstient. Cei mai multi dintre noi nu ne gandim aproape deloc la trecutul nostru "negru", intunecat, care ne-a marcat profund, si cu atat mai mult nu  ne gandim la momentele de violenta si agresivitate la care am fost martori in trecut.
Astfel ca un prim pas in eliminarea agresivitatii din viata noastra ar fi sa eliminam agresivitatea din subconstientul nostru, pentru ca aceasta agresivitate daca nu este eliminata atrage la randul ei agresivitate in planurile cele mai subtile ale fiintei noastre. Si astfel ajungem sa fim martorii sau victimele diferitelor lupte astrale, sa fim victimele vampirizarilor energetice si a unui sir intreg de agresiuni energetice.
Exista 2 tehnici pe care le recomand fiecaruia dintre voi si pot sa garantez eficacitatea lor, pentru ca eu insumi la randul meu am reusit sa "scap" de un trecut plin de lupte in planurile subtile energetice.
Totusi, odata cu evolutia noastra am inceput sa constientizam tot mai multe dintre aceste aspecte si astfel am ajuns la un punct in care nu mai putem ignora aceasta agresivitate subconstienta, si suntem oarecum nevoiti sa o eliminam intru totul din fiinta noastra, vindecandu-ne pe noi si totodata lumea in care traim.
Prima tehnica este foarte simpla, pe o coala alba de hartie, se scrie "Sunt Furios" sau "Sunt Furioasa", doar aceste 2 cuvinte, pana se umple o coala fata verso. Apoi se arde aceasta foaie. Este foarte important sa lasati sentimentele din trecut de agresivitate si violenta la care ati fost martori sa iasa afara si sa se proceseze la nivel constient. Astfel aveti sansa sa eliberati constient si controlat o cantitate mare de agresivitate care va poate salva de foarte multe neplaceri.
Cea de-a doua tehnica este la fel de eficienta dar presupune folosirea vizualizarii:
In stare de meditatie/relaxare se acopera nara stanga si se trage aer pe nara dreapta, se inspira aer, se vizualizeaza energia care trece pe la baza coloanei
Se acopera nara dreapta si se expira prin nara stanga aerul impreuna cu toata agresivitatea, vizualizata prin energie rosie,
Se trage apoi aer pe nara stanga cu nara dreapta acoperita, se vizualizeaza energia care trece pe la baza coloanei
Se acopera nara stanga si se expira pe nara dreapta aerul impreuna cu toate atasamentele vizualizate prin energie albastra
Se trage aer pe ambele nari se coboara energia prin canalul central si la expiratie se goleste prin canalul central toate celelalte defectele (intoleranta, inflexibilitate, ingustime mentala, faceti o lista cu toate problemele pe care vreti sa le rezolvati)

Aceste doua tehnici simple pot sa va ofere o cheie foarte rapida in evolutia personala, si sfatuiesc pe toti cei care sunt martorii agresivitatii de orice fel sa incerce practica acestor 2 scurte tehnici si sa observe rezultatele in timp. Odata constientizata si eliminata aceasta agresivitate subconstienta, pot sa va asigur ca nu veti mai fi martorii agresiunilor de nici un fel.

Astfel  acum poate multi dintre voi va intrebati la ce mai sunt bune dispozitivele orgonice daca nu mai avem nevoie de protectie, raspunsul este foarte simplu.
Dispozitivele orgonice trebuie privite ca si un mijloc de evolutie spirituala, ca si un ajutor in elevarea constiintei. Este bine de stiut ca orgonii ne ajuta in ridicarea constiintei si ne ajuta sa facem salturi in evolutia spirituala, dar este necesara si implicarea personala, intentia personala de evolutie si schimbare este un  factor esential in reusita terapiei cu orgoni.
Daca vom privi orgonii doar ca si aparate care fac o sarcina data nu vom ajunge departe, in schimb daca folosim pe deplin calitatile si avantajele care vin odata cu aceste dispozitive putem ajunge departe pe calea evolutiei spirituale.
Astfel in momentul in care individul constientizeaza ca nu mai are nevoie de protectie din partea dispozitivului ca de fapt toate atacurile reprezinta de fapt propria agresivitate care se intoarce intr-un fel sau altul inapoi, in acest moment sufletul respectiv reuseste sa faca un salt foarte important in evolutia sa spirituala, reusind sa isi inceapa cu adevara misiunea sa pe aceasta planeta. Acea de a aduce lumina si iubire.
Sper ca aceste randuri sa fie de folos tuturor celor care cititi si fie ca lumina si iubirea divina sa fie cu noi cu totii.
@@@@@@@

Ghid practic

In cele ce urmeaza va fi descris un ghid practic despre construirea unui orgon.
Este de preferat ca fiecare sa isi construiasca orgonul propriu, dar daca nu dispuneti de timpul necesar sau toate ingredientele necesare puteti comanda unul de pe site.
Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
1. Resturi metalice
2. Rasina
3. Cristale de cuart
4. Forma in care sa turnati materialele
5. Lubrifiant

Pentru toti cei care doresc sa isi faca propriul dispozitiv orgonic as vrea sa le dau cateva sfaturi:
- sa foloseasca intotdeauna manusi si o masca+ochelari de protectie, gazele emanate de rasina in procesul de intarire pot fi destul de nocive, totusi odata intarita rasina nu mai este toxica
- sa foloseasca spatii deschise si bine aerisite astfel
- sa curete imediat orice picatura de rasina cazuta pe podea sau pe diferite obiecte, acest proces decurge cu usurinta inainte de intarirea rasinii
- intarirea rasinii poate dura de la 30 min la cateva ore, in functie de tipul de rasina folosit, astfel ca pot fi folosite mai multe tipuri de rasina, as enumera aici cateva dintre ele:
rasina epoxidica care este putin mai scumpa si are un proces de intarire mai lent 2-3 ore in functie de temperatura ambianta,
rasina sintetica, care are un proces de intarire foare rapid de aprox 30-60 min, aceasta din urma este si putin mai ieftina, singura diferenta este ca aceasta degaja un miros intepator de diluant pentru cateva zile pana procesul de uscare este complet, aprox. 5 zile.

Cristalele folosite pot fi de 5-6 cm pana la cristale de 10-12 cm, in functie de marimea dispozitivului pe care doriti sa il creati. 

 
 
 
 
 

 
Daniel Winter explica implozia undelor lungi in unde scurte, ca fiind mecanismul ce transmite emotiile inimii la ADN. Chiar daca lungimea de unda este diferita, raportul lor este constant si egal cu Numarul de Aur ( 1,61803399 ).
 
 
 
 
 
POSIBILE CUVINTE TAG,CUVINTE CHEIE :
 
acid acetic  |  acid ascorbic  |  acid uric  |  acnee  |  adaptor inteligent  |  aditivi bere  |  afectiuni degenerative  |  afectiuni inflamatorii  |  afectiuni prostata  |  alergii  |  Alzheimer  |  amenoree  |  Angina pectorala  |  antibiotic natural  |  antiinflamatoare  |  antiinflamator  |  antiinflamator prostata  |  antioxidant microhidrina  |  Antioxidanti  |  antiparazitar  |  antiseptic  |  anxietate  |  arderea grasimilor  |  aromatizanti  |  aromoterapie  |  artrita  |  artrite  |  astm bronsic  |  bai ulei  |  bere  |  biocalciu nutritiv  |  biozinc  |  birouri  |  boli ale aparatului locomotor  |  boli alergice  |  boli cardiovasculare  |  boli dermatologice  |  boli endocrine  |  boli piele  |  boli renale  |  boli venerice  |  boli venerice  |  bronsite  |  capsule plante  |  cartofi  |  catalizatori  |  cataracta  |  ceai  |  ceai laxativ  |  ceai natural  |  ceai organic  |  ceai plante  |  ceai verde  |  chimice produse  |  chitosan  |  ciroze  |  clorura calciu  |  clorura magneziu  |  Coenzima Q10  |  comprimate  |  conjunctivite  |  constipatie  |  Coral  |  cordiceps  |  coxartroza  |  coxartroze  |  cresterea acuitatii vizuale  |  cupe  |  depresie  |  depresii  |  detoxifiere  |  diabet zaharat  |  diaree  |  dismenoree  |  distrofie musculara  |  dulciuri  |  eczeme  |  edeme  |  eliminarea toxinelor  |  epilepsie  |  focar  |  glaucom  |  Glicemie  |  grapefruit  |  grasimi  |  guma mestecat  |  guta  |  hemoroizi  |  hepatite cronice  |  hepatite virale  |  herpes  |  hipertensiune arteriala  |  holican  |  impotenta  |  imunitate  |  infectii cronice  |  infectii urinare acute  |  infectii urinare cronice  |  lapte  |  lizina  |  marirea sanilor  |  masaj maini  |  masaj picioare  |  medicina generala  |  medicina traditionala chineza  |  menopauza  |  mere  |  miere  |  miere albine  |  migrene  |  morcovi  |  nichel  |  nivelul vitaminelor  |  nuca  |  obezitate  |  oboseala psihica  |  oftalmologie  |  osteoporoza  |  otite  |  pana energie  |  pancreatite  |  parkinson  |  piper negru  |  plicuri  |  poliartrita reumatoida  |  polipi  |  potenta  |  prezenta bacteriilor  |  prezenta bacteriilor  |  produse bio  |  produse copii  |  produse detoxifiere  |  produse domeniul IT  |  produse fitness  |  produse ingrijire  |  produse intinerire  |  produse marirea sanilor  |  produse naturale  |  produse peste  |  produse post  |  produse regenerare  |  produse slabit  |  produse solduri  |  produse tratament cancer  |  Progesteron  |  Protectie solara  |  psoriazis  |  rapid  |  regenerarea ficatului  |  relaxare  |  rosii  |  scleroza  |  scortisoara  |  sindroame  |  sinuzite  |  somn  |  spirulina  |  stimularea sistemului imunitar  |  surse iod  |  tehnologii aplicate  |  tratarea cancerului  |  tulburari arteriale   |  tulburari digestive  |  tulburari menstruale  |  tumori  |  uleiuri esentiale  |  usturoi  |  ventuze  |  vibromasaj  |  vitamine  | 
 
 

sanatate,longevitate,oportunitate

Get the button!

HOME | PROD.TIBETANO-CHINEZESTI,BIOLOGIC-ACTIVE | SCHEME TRATAMENT | LISTA PRODUSE.APARATE .PRETURI.COMENZI | ORE MERIDIANE-ORE BIOLOGICE | PRODUSELE PENTRU DETOXIFIERE | CHITOSAN | ICAN | VEICAN | HOLICAN | CORDICEPS | HRISCA | CAPSULE LIANG YAN - PT. FRUMUSETEA FEMEII | STIMULATORUL CIRC.SANGUINE,ENERGETICE | APARAT PT.NORMALIZARE TENSIUNE ARTERIALA JIAJUN | CREION MAGNETO-PUNCTURA.........PUNCTE ACUPUNCTURA | PERNA FOTONICA PT SOMN SI REVIGORARE ORGANISM | KIT MODELARE CORPORALA -..PT...FEMEI | BRIU MASAJ SLABIRE : PANGAO | SWINGER=APARAT MASAJ PRIN OSCILATIE | PERNA ELECTROMAGNETICA | TENSIOMETRU DEPRESOR ELECTRONIC SF 852 | COVOR DE REFLEXO-TERAPIE | PLAN MARKETING-PLAN AFACERE | CAZUISTICA | DIVERSE LINKURI | VENTUZE MAGNETICE..PE PUNCTE MERIDIANE..SI...REFLEXOLOGIE | Chinese Acupuncture Treatment Formulas | LECTIA DOCTORULUI JOEL WALLACH | VIDEO PAGE...TIANSHI...TIENS | MASCA REVIGORARE-REINTINERIRE | REFLEXOLOGIE-DIVERSE-ANEXE | CUPPING .. ENGLISH 2 | SANATATE PRIN GIMNASTICA ENERGETICA | CONTACT

 

CONSULTATI MAI INTII PAGINA DE PRODUSE SI APARATE,COMENZI

http://alfa7000.tripod.com/id8.html

COMENZI-INTREBARI-INFORMATII-
ADRESA DVS DE MAIL,..NR.MOBIL,.USER..MESSENGER...
  

COMANDA ON-LINE.  INTREBARI..CONTACT..INFORMATII..ADAUGATI IN CHENARUL DE MAI ..SUS.....SCRIETI-VA SI ADRESA DE MAIL.
       TRIMITETI COMENZI..INTREBARI..!!                                
Cind ati terminat de complectat formularul,apasati pe : SUBMIT. Daca vreti sa stergeti,sa scrieti din nou,apasati : CLEAR.. 

  

 $ = 3,7 lei

..
ACUM  SI CU PLATA RAMBURS.......
TRANSPORT GRATUIT la COMANDA MINIMA  450 LEI  ..
. PLATA  NUMAI IN LEI 

 
              SCHEME TRATAMENT PRODUSE TIANSHI


 
 

kedrefacerechienergie.jpg
KED Stimulatorul circulatiei sanguine si energetice

pozitiidiverse.jpg

Refacere circulatie sanguina,energetica,limfatica
leg_massager_leg_beauty_woman.jpg
Picioare usoare,sanatoase,viguroase,frumoase